10 Bedste sexlegetøj til kvinder

-26%
Bestseller
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 369,00 kr..
-25%
FAVORIT
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Original price was: 399,00 kr..Current price is: 299,00 kr..
-23%
Original price was: 259,00 kr..Current price is: 199,00 kr..
-50%
Favorit
Original price was: 499,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
-33%
+
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Original price was: 299,00 kr..Current price is: 199,00 kr..
-33%
Bestseller
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..
Private Play erotisk webshop

Ugens Private Play favorit

Se hvilket helt unikke produkt vi her på kontoret har valgt som ugens favorit og som du lige nu får til en ekstra god pris.

Se ugens favorit

Kvinders bedste sexlegetøj

Private Play har top 10 lister, for at du nemt kan se lidt nærmere på, hvad de andre kvinder anbefaler. I vores top 10 bedst sælgende produkter til kvinder, kan du nemlig se, hvad der sælger mest hos os.

Det variere naturligvis, hvorfor vi opdatere løbende.

Private Play har løbende masser af tilbud på alt i vores sortiment. Du skal bare følge med på siden med tilbud, så skal de produkter, som du er allermest nysgerrig på, eller gerne vil eje, nok komme med rabat. Vi synes nemlig hos Private Play, at alle skal have muligheden for at købe sine favoritter.

– Og nu vi taler om favoritter, så har vi nogle produkter på vores top 10, som alle kvinder skulle se nærmere på. Det siger i hvert tilfælde mange andre kvinder, som klart anbefaler disse produkter.

Imellem top 10 produkter til kvinder er altid de eksklusive og belønnede mærker. Blandt andet vil du altid kunne finde dildoer i forskellige størrelser, også dem med vibrator fra mærket Lelo. Lelo er svensk produceret, stilrent og eksklusivt. Hos Private Play oplever vi, at mange kvinder elsker deres produkter, både fordi det er skønt kvalitets sex-legetøj, samtidig med at de godt kan lide det er smukt, og designet er flot.

Lelos produkter har vundet masser af priser præcis for design og effektivitet. Så vi anbefaler, at du ser lidt nærmere på disse.

Se tilbud på sexlegetøj

Kvindernes favorit sexlegetøj

En anden Top seller på vores kvindernes Top 10, er rabbit vibratoren som også super populær. Den masserer dig internt på dit g-punkt, og samtidig kilder den dig frækt på klitoris med sine små ”kaninører”, så du bliver ført til en himmelskøn orgasme.

Eller har du ikke prøvet anal-legetøj?, så må du ikke snyde dig selv.  Med masser af lækker glidecreme og forsigtig start, vil du opleve de mest intense orgasmer, du har prøvet. Prøv evt. en lille butt-plug, som sidder analt under hele samlejet, og dermed giver dig en følelse af at være dejligt fyldt ud.
Mange kvinder ved, de har et G-punkt, men de ved ikke, at de også har et A-punkt analt. Våg dig derfor gerne ud i at prøve de pirrende og frække anal-vibratorer, som giver dig intense orgasmer.

Anal-sexlegetøj er altid en af de 10 favoritter, som vores kvindelige købere har i sengeskuffen.

Slutteligt er vi nød til at nævne, at er du også en af de mange kvinder, som elsker at føle dig sexet og smuk i lækkert lingeri, så Private Play også pirrende blonder, latex og læder. Både til helt almindeligt hverdagsbrug under arbejdskjolen, men også til de mere frække fetish-aftner, hvor den skal have hele armen. Tjek derfor både lingeri, de frække latexkjoler, bodystockings og måske de tilhørende lange handsker.
Er du til udklædning er vi også med i front her, ligegyldigt om du er den frække skolepige, undersøgende sygeplejeske eller den hårde dominatrix.

Private Play har altid noget lækkert på tilbud til kvinder, også produkterne fra top 10 som alle kvinder elsker. Find selv dine egne favoritter i udvalget af sexlegetøj til kvinder.