Lingeri & sexet undertøj

Her finder du alt i lingeri og sexet undertøj, der vil sende lidenskaben helt i top og din partners øjne vil rulle rundt i hovedet. Klik dig gennem kategorierne herunder og find frækt undertøj og lingeri.

Mest solgte lingeri

Lingeri & Undertøj tilbud

-28%
-14%
-13%
-17%
-9%
-12%
-17%
-18%
89,00 kr.
-18%
-18%
-39%
79,00 kr.
-18%
179,00 kr.
-9%
299,00 kr.
-13%
199,00 kr.
-32%
129,00 kr.
-17%
-18%
-33%
199,00 kr.
-40%
-22%
-18%
Bestseller
-26%
-75%
49,00 kr.
-12%
149,00 kr.
-31%
-16%
-22%
-31%
-21%
-13%
-13%
199,00 kr.
-26%
139,00 kr.
-8%
229,00 kr.
-26%
139,00 kr.
-39%
-17%
-24%
-14%
249,00 kr.
-20%
-23%
-16%
-20%
239,00 kr.
PLUSSIZE. SHOP FRÆKT PLUSSIZE UNDERTØJ TIL KVINDER. SPAR OP TIL

25%

SHOP PLUSSIZE HER
GET DOWN AND GET DIRTY. SE UDVALGET AF FRÆKT FETISH UNDERTØJ OG LINGERI. SPAR OP TIL

25%

SE UDVALGET HER
Obsessive-catsuit-G314

Suit up med fishnet lingeri

Kvinden her er iført et super sexet catsuit fishnet. Den er en bestseller og et sikkert hit hvis du vil forføre din partner. En fræk udskæring og bundløs og ikke mindst stilet, der vil få dig til at føle dig sexet og din partner taber helt sikkert kæben.

Se lækre catsuits

Lingeri & frækt undertøj

Hos Private Play har vi et stort udvalg af lingeri i elegante, sensuelle og frække blonder, skønne farver, lak, farver og mange andre lækre sager, som nemt kan inspirere til enhver lejlighed om det er til hverdagsbrug eller mere intime lejligheder.

Med vores flotte lingeri er det nemt, at forkæle en du holder af, eller måske forkæle dig selv med lidt lækkert luksus til kroppen. Det kan give sexlivet og lysten til at prøve noget nyt.

Frækt undertøj og lingeri til alle

Vi har de klassiske modeller og vi har de mere frække varianter af lingeri til dig, der gerne vil have lidt mere – eller måske mindre? Vi har lingeri til alle former og størrelser og som passer til alle behov i eller udenfor sengen. Frække strømper, catsuits, korsetter, trusser, Bh-sæt, chemise, lingeri sæt og meget andet lingeri.

se lingeri sæt her

Sexet med Private Play undertøj

Lækker lingeri får dig til, at føle dig velklædt, sexet og erotisk. Nogle gange har du lyst til at præsentere dig fra din allermest uimodståelige vinkel, og så kan du eksempelvis iklæde dig et skønt lingeri fra Private Play.

Udvalget af lingeri er stort og frækt. Du kan iklæde dig en lækker catsuit i de skønneste frække blonder eller bundløse trusser både i lak og blonde. Korsetter der kan finde selv den mest frække side frem i dig, eller et super frækt BH-sæt der hurtigt kan komme af.

Frække strømper til hofteholder både i net og nylon. Blonde lingeri og bundløse trusser er utrolig populære, så kig på vores fine frække udvalg.

Lingeri forfører

Lingeri kan pirre og forfører. Frækt lingeri er et god måde at starte din partner op. Det er et godt redskab til at “tænde op” hos par der gerne vil krydre hverdagen eller gør hverdagen endnu mere fræk. Måske weekenden skal krydders med lir og lingeri. Som alt andet tøj, kan vi bruge sexet lingeri til at udtrykke os og tiltrække opmærksomhed.  Lingeri er et godt redskab til at forføre. Sexet lingeri er en god måde at styrke sit selvværd, så det er helt op til dig, hvordan du vil shoppe igennem vores skønne lingeri. 

Udforsk fantasierne og du finder hurtigt ud af, at du ikke kan undvære frækt lingeri. Du vil glæde dig til din pakke kommer og være forventningsfuld omkring hvad det medbringer at prøve det på ved næste lejlighed.  

Vi hjælper dig med lingeri

Hos Private Play har vi et stort udvalg af kvalitets lingeri. Udvalget er stort og vi kigger hele tiden efter nye produkter og mærker. Vi glæder os til at pakke din ordre. Har du nogle spørgsmål, så kontakt os gerne. Vi står til rådighed ved telefonen eller mail.

Det siger kunderne om Private Play


Lingeri FAQ

Hvad er lingeri?

Lingeri kan siges at være finere sammenlignet med det mere almindelige undertøj. Lingeri er typisk lavet af sart materiale med finurlige detaljer, såsom blonder og silke. Lingeri er alt fra trusser og bh’er til frække korsetter.

Få inspiration fra din kærestes garderobe. Er hun til bløde linjer? Mørke farver med rå detaljer? Det vil hjælpe dig med vælge det helt rigtige lingeri. Derudover skal du selvfølgelig vælge lingeri, som du selv er helt vild med.

Du kan både have lingeri i på i hverdagen og til hede nætter, hvor du har lyst til at gøre lidt ekstra ud af dig selv. Det er helt op til dig.

Vælg det lingeri, som du synes er flot. Derudover kan du tænke lidt over hvilke farver der klæder dig og hvilken pasform, du føler dig mest tilpas i. Hos Private Play er vi sikre på, at du vil se lækker ud i alt.

Hos os kan du vælge mellem massevis af smukt og frækt lingeri i store størrelser. Vi har størrelser op til 4XL til kvinder med ekstra fyldige former.

Det meste lingeri, kan du vaske i vaskemaskinen på den skånsomme funktion. Har du lingeri med sten, perler eller lignende, anbefaler vi dog, at du vasker det i hånden.

Under de enkelte produkter kan du se en størrelsesguide for lingeri. Her vises der hvilken størrelse der anbefales. Husk altid at måle dig selv inden bestilling. Det er oftest over bryst, talje og hofte der skal måles i centimeter.

Smukt hvidt lingeri fra Obsessive

Se det frække lingeri her