Vibrator sexlegetøj

Velkommen til Danmark´s bedste udvalg af kvalitets vibratorer til kvinder, der vil forkæle dig på måder du ikke troede var muligt. Du finder vibrator sexlegetøj fra alle de kendte og anerkendte brands indenfor sexlegetøj. Klik dig gennem udvalget og gør dig klar til hede stunder under dynen eller badet, med vibratorer fra Private Play.

Mest solgte vibratorer

-33%
Bestseller
-20%
-50%
-20%
Favorit for par
-23%
-16%
379,00 kr.
-14%
FAVORIT
299,00 kr.
-25%
-34%
-33%
-40%
-25%
299,00 kr.
-40%
-33%
-33%
-26%
-33%
299,00 kr.
-40%

Vibrator kategorier

Vibrator sexlegetøj på tilbud

-17%
-20%
Testvinder
-30%
-33%
-20%
Bestseller
399,00 kr.
-33%
299,00 kr.
-40%
269,00 kr.
-40%
299,00 kr.
-33%
Bestseller
-40%
-50%
Favorit
-33%
299,00 kr.
-47%
-50%
-26%
-70%
-25%
-47%
-38%
-33%
299,00 kr.
-33%
299,00 kr.
-33%
-33%
-29%
249,00 kr.
-33%
299,00 kr.
-40%
269,00 kr.
-38%
-17%
499,00 kr.
-34%
-20%
Favorit for par
-50%
199,00 kr.
-20%
-20%
799,00 kr.
-38%
-43%
-32%
-33%
-33%
199,00 kr.
-34%
99,00 kr.
-17%
-40%
-33%
199,00 kr.
-20%
-33%
299,00 kr.
-40%
-22%
-27%
399,00 kr.
-33%
-25%
299,00 kr.
-25%
149,00 kr.
-17%
249,00 kr.
-33%
199,00 kr.
-16%
379,00 kr.
-27%
-29%
599,00 kr.

Vibrator til kvinder

Det kommer måske ikke som en overraskelse for dem, der allerede ejer en vibrator, men dette fantastiske legetøj er absolut et af de bedst sælgende produkter på markedet til kvinder. Og af god grund.

De er designet til at levere uovertruffen nydelse, der får dig til at svæve på en lyserød sky af ekstase. Derudover kommer de i et væld af former, farver og størrelser, der ikke blot tilføjer variation til dit udvalg af sexlegetøj, men også spænding.

Vibratorer er ideelle produkter til kvinder, der ønsker at udforske intime fornøjelser på en helt ny måde. Uanset om du ønsker at stimulere klitoris, g-punktet eller endda p-punktet, vil disse produkter være din bedste ledsager, når du skal opleve hed vibrator sex.

Du vælger helt selv, om det vibrerende sexlegetøj skal bruges alene, eller om du vil bruge det i forbindelse med samleje. Faktisk kan det være en fordel at overveje dette, da nogle modeller fungerer bedst til solo-oplevelser, mens andre bør nydes sammen med den, du holder af.

Vi har gjort det nemt for dig at finde den helt rigtige vibrator til dig ved at opdele vores store udvalg i forskellige kategorier. Når du finder et produkt, som du synes taler til dine behov, kan du nemt få mere information ved at klikke på beskrivelsen og læse om produktets funktioner. På den måde kan du bedre vurdere, om legetøjet lever op til dine forventninger.

Det begyndervenlige legetøj

Hvis du ikke er vant til at bruge vibrerende sexlegetøj, kan det virke temmelig overvældende at vælge det perfekte produkt til dine ønsker og behov. Derfor har vi forenklet processen for dig med vores guide til vibrator, så du finder den absolut bedste vibrator til dig og dermed får mest glæde af dit køb.

Vi anbefaler dog til begynderen at starte med en klitorisvibrator eller en minivibrator. Begge modeller er designet til at være enormt begyndervenlige med deres praktiske og overskuelige størrelse.

Klitorisvibratoren er naturligvis designet til at give målrettet stimulation til klitoris. Dette kan være en fordel for mange kvinder, da størstedelen har mest held med at opnå orgasme, når de stimulerer deres lystperle. Desuden er mange modeller designet til at være vandtætte, hvilket giver dig mulighed for at nyde dit legetøj under dynen, men også i badekarret eller under bruseren.

Vibrerende legetøj til g-punktet

Du har måske allerede hørt om g-punktet før, men ønsker at vide mere, så du også kan opleve den type stimulering, som alle taler så højt om. Vi forstår dig godt. Det kan være enormt tricky at finde det indre punkt, og derfor har vi gjort det nemt for dig med vores guide til sådan finder du g-punktet.

Typisk vil man anbefale stimulering af g-punktet til kvinder, der i forvejen har en vis erfaring med sexlegetøj og som ved, hvordan kroppen reagerer på stimulation. Dog synes vi, at alle fortjener at nyde godt af at eksperimentere med modeller såsom g-punkts-, rabbit- eller dildovibratorer, der er kendt for at levere enestående glæde til dit indre “hot spot”.

Hvis du ønsker at intensivere stimuleringen af g-punktet, kan det være en fordel at vælge en rabbitvibrator. Denne model er udviklet til at stimulere både de indre og ydre erogene zoner, det vil sige både g-punktet og klitoris, så du får det bedste ud af vibrator sex. Rabbitvibratoren har typisk to “arme”, hvoraf skaftet er designet til at stimulere g-punktet, samtidig med at den ydre arm fokuserer på direkte stimulation af klitoris. Ofte er den ydre arm formet som en kanin, heraf navnet, hvor kaninørerne placeres omkring klitoris, så de stimulerer din følsomme perle fra begge sider.

En anden eftertragtet model er den vibrerende dildo, der indføres vaginalt og dermed tilbyder indre stimulering af g-punktet. Den efterligner følelsen af samleje ved at trænge ind i dig, men du har kontrol over tempoet og intensiteten, samt hvornår du ønsker at opleve klimakset.

Brug vibrator alene eller sammen med din partner

Som nævnt tidligere, kan vibrerende sexlegetøj nydes både alene og sammen med en partner. Det åbner op for en bred vifte af muligheder for fortryllende stimulering. Men det kan ofte være ekstra pirrende at opleve stimuleringen i selskab med en, du holder af.

Noget af vores vibrerende sexlegetøj, som egner sig helt perfekt til parleg, er vores vibrerende trusser eller vibrerende æg. Begge modeller bruges på samme måde, hvor enten du eller din partner nemt kan styre vibrationerne via en app eller en fjernbetjening.

Den vibrerende trusse er velegnet til hende, der foretrækker klitorisstimulering, da legetøjet placeres i trussen, mens det vibrerende æg skal indføres i vagina. Denne type stimulering er perfekt til forspil eller som en legende tilføjelse til offentlige udforskninger. Forestil dig eksempelvis, at I sidder på en restaurant, og din partner tænder for det vibrerende apparat. Mens ingen aner mistanke, vil du blive overvældet af en sensuel stimulering, der bringer dig tættere og tættere på klimaks.

Oplev udvalget af trussevibrator

Magic wand vibrator, også kendt som massagestave, er også velegnede til par. Disse store apparater stimulerer en bredere overflade af kroppen og dermed også et større område nederst. Dette gør det nemmere at ramme de helt rigtige steder. Magic wands tilbyder også en kraftigere stimulation end mange andre vibratorer, hvilket gør dem særligt effektive til kvinder, der har udfordringer med at opnå orgasme og har brug for ekstra hjælp. Ud over at tilbyde erotisk nydelse kan disse multifunktionelle produkter også bruges til intime massagestunder, hvor ømme og trætte muskler forkæles med intense og dybe vibrationer.

Det nye “it”-produkt

Et nyere produkt, der også falder ind under vibrator-kategorien, er de populære lufttryksvibratorer. Disse modeller er unikke i deres funktion, da de er designet til at omslutte klitoris og stimulere dit følsomme område med innovativ lufttryksteknologi. Nogle modeller kombinerer både lufttryk og vibrationer for endnu mere intens og pirremde stimulation, og mange kvinder har udtrykt stor begejstring for disse produkter, da de leverer fremragende stimulation hver gang uden at overstimulere klitoris.

Se udvalget af lufttryksvibrator

Oplev pirrende vibrationer fra populære mærker

De mest populære mærker, der leverer vibrerende sexlegetøj til mænd og kvinder, er Satisfyer, Fifty Shades of Grey, Lelo eller We-Vibe. Deres produkter kommer i forskellige prisklasser, men du kan være helt sikker på, at du får kvalitet for pengene. Vi har ofte tilbud på mærker som Satisfyer, så det kan være en god idé at holde øje med vores hjemmeside, hvis du gerne vil spare penge og købe billigt sexlegetøj.

Hos Private Play har vi også kreeret vores helt egne serier af sexlegetøj, hvor du finder masser af spændende og vibrerende legetøj. Prøv for eksempel vores populære serie Pleaser by Private Play, hvor æstetik, skønne funktioner og lækker kvalitet mødes i en vidunderlig kombination for at give dig den bedste stimulation.

Du kan også prøve vores miljøvenlige serie, Sustain, hvor al pap og plastic er sparet væk, så du kun får dét, du skal bruge!

Ram klimaks med en vibrator

Sexlegetøj specifikt til kvinder kan være med til at tænde op for kvindens lyst og hjælpe med at få op til flere intense orgasmer.

Vil du ramme klimaks, så er en vibrator det, du har brug for. Det handler ikke om, om man er single eller i parforhold. Kvinder kan have masser af timers leg og gavn af at udforske sig selv, finde egne grænser og nye måder at opnå den ultimative tilfredsstillelse. Du kan have en masse frække fantasier, som du kan udforske alene, eller sammen med din partner. Her er der mulighed for at finde lige netop den vibrator, der skal gøre en forskel.

Brug god tid på at vælge lige netop din favorit. Eller måske du bare ønsker at udvide dit sortiment? Så er udvalget hos Private Play lige noget for dig. Bestil online og husk vi leverer i diskret emballage og med dag-dag levering. Læs også vores guide til vibrator sexlegetøj, hvis du vil have mere viden og gode råd til dit valg.

Private Play anbefaler altid at du bruger en lækker glidecreme til dit legetøj, og vi har masser forskellige i sortimentet.

Kontakt os her på Private Play hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Det siger kunderne om Private Play