Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Ultra Power 5 Mini Vibrator Lilla

249,00 kr.

Skøn minivibrator fra Satisfyer til hende. Perfekt til begynderen eller hende, der gerne vil have nydelse tilgængelig på farten!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En skøn vibrator til hende

Mangler du en vibrator, der kan gøre dine aftenener endnu bedre? Så bør du prøve Ultra Power 5 fra Satisfyer. Denne minivibrator er ikke kun begyndervenlig, men også enormt effektiv. Du kan være stensikker på, at du får nogle dejlige orgasmer med denne fornøjelseskammerat.

Ultra Power 5 kommer med en afrundet spids, der gør den perfekt til klitorisstimulering. Du kan nyde 5 forskellige hastigheder og 7 vibrationsmønstre, der giver dig god mulighed for at udforske dig selv og dine lyster.

Hvis du hellere vil stimulere dine erogene zoner mere bredt, så kan du også bruge vibrations voluminøse form fra en anden vinkel. På den måde kan du opleve din vibrator på en helt ny og spænende måde og glæde dig til at mærke prikkende fornemmelser på huden.

Takket være dens praktiske og lille form kan du nemt tage den med dig rundt omkring. Den passer nemlig perfekt i håndtasken og kan snildt tages med på din næste rejse. Så behøver du heller ikke at undvære lækker stimulering, selvom du rejser væk.

Minivibratoren kan desuden også bruges i badekarret eller under bruseren, da den er vandtæt. Skulle din vibrator løbe tør for strøm, kan du oplade den igen med det medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Charmerende og lækkert design.
  • Stimulerer kvindens erogene zoner.
  • 5 hastigheder og 7 vibrationsmønstre.
  • Begynder- og rejsevenlig.
  • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Violet
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris og vaginal
Bredde: 2,6 cm
Højde: 9,6 cm
Vibrationer: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS-kunststof og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme