Buttplug

Køb butt plug hos Private Play
Opnå nye orgasmer med buttplugs

Buttplug fra Private Play

Buttplugs – Opdag nye skønne niveauer af seksuel tilfredsstillelse med dette frække anal-legetøj! Hos Private Play finder du et stort udvalg af buttplugs i forskellige former, materialer, designs og farver. God fornøjelse her på siden.

Køb butt plug hos Private Play

Alle Buttplugs

-7%
139,00 kr.
-7%
139,00 kr.
-28%
-27%
3 for 129,-
-28%
-10%
-14%
-20%

Anal glidecreme

For optimal fornøjelse anbefaler Private Play en lækker anal glidecreme, som er specielt designet til anal penetration. Brug også gerne anal douche der både stimulerer og rengør. Se mere under anal rengøring.

HUSK det altid er en god ide at starte stille og roligt ud, hvis du er nybegynder, og så er det altid en fordel at bruge vores hygiejne produkter til at rense efter brug og bruge glidecreme ved brug.

Se udvalg af glidecremer

Hvad er en buttplug?

En butt plug er et sexlegetøj som du kan sætte op i anus. Den minder om en dildo, men er ofte kortere og har altid en ”stopper”, som hjælper til at den ikke smutter op i endetarmen.

Ønsker du at eksperimentere med anal stimulation og anal sexlegetøj, er butplug en perfekt måde at starte ud! De findes i alle størrelser og de mindre er særligt gode til at starte ud med at eksperimentere med, da det kan gøres blidt til en start. Du kan bruge din buttplug både til at forberede og udvide inden analsex, men den er også skøn at lade sidde under vaginalt samleje, så du føler dig dejligt fyldt ud. Dette vil give dig endnu bedre og kraftigere orgasmer – og hvem drømmer ikke om det!?

Alle anal plugs er derudover udstyret med en lille fod i enden, så man bedre har kontrol over den, og den ikke lige pludselig forsvinder op bagtil.

Private Play har et stort udvalg af kvalitet buttplugs til anal sex, om du ønsker med eller uden vibrator, i sæt eller enkeltvist, så er vi sikre på, du kan finde den helt perfekte plug til dig.

Går du og overvejer at eksperimentere med anal stimulation eller måske introducere det til din partner? Så skulle du tage et kig på vores store lækre udvalg af anal plugs her på siden.

Med en anal plug bliver du stimuleret i anus, som aktiverer flere erogene zoner på din krop, hvilket vil virke endnu mere pirrende og frækt, end når du blot stimuleres på penis, klitoris eller ved penetrering. Desuden oplever mange endnu dybere og bedre orgasmer, når sex eller onani kombineres med anal stimulering, og dette gælder altså både kvinder og mænd.

Hvorfor du ikke må gå glip af denne skønne anal leg

Tager man en kig på den menneskelige anatomi, er det ikke svært at se, hvorfor anal stimulation nydes af så mange, og hvorfor alle burde eje et stykke anal-sexlegetøj. Anus er nemlig både udvendigt og indvendigt omringet af en masse nerver, der er meget sensitive overfor berøring. Derfor er stimulering af anus med butt plugs både oplevet super følsomt, men også pirrende. Både kvinder og mænd har mange nerver i anus.

For mange kvinder er det især følelsen af at være fyldt godt ud, som giver større og mere intense orgasmer. Hos manden er der et decideret P-punkt oppe i anus, som ved berøring og stimulering kan give kraftige anal-orgasmer. Dette punkt hedder p-punktet. Der findes uanede muligheder for at nå prostata-punktet med butt plugs, prostata-vibratorer og dildoer. Men lad os for nu lige blive ved buttplugs.

Mulighederne med anal plugs er mange, og kun fantasien sætter grænser. Denne spændende form for nydelse burde du ikke snyde dig selv eller din partner for. I Private Plays store udvalg finder du både plugs til nybegyndere, øvede og eksperter. Så du skal helt sikkert nok finde en model, der opfylder dine behov.

Private Plays buttplugs kommer i alle variationer. Fra lækker kvalitets silikone til glas og endda med frække små haler kaldet ”tail butt plug”. Hvis du nu sidder og tænker med haler? Så kan vi fortælle, at det er en af de aller mest populære udgaver af buttplug/ anal plug.

Hos Private Play har vi blandt andet den smukke hånd blæste glasplug, som har fordelen, at den kan køles eller varmes. Så temperaturen bliver en pirrende faktor. Den har også en fræk lang pisk af tyre læder, som du kan give et lækkert klask med, inden I begynder anal legen. Denne kombination af glas butt plug og pisk i ét, kan bestemt få fantasierne i kog. Der er uanede muligheder af leg for jer begge. Tjek derfor denne populære udgave kaldet: Icicles glass massager fra Pipedream ud. Vi lover du ikke kommer til at fortryde. Den er dog ikke til helt nybegyndere.

Men Private Play har noget for alle – både til nybegynderen og den mere erfarne. Hvis du er ny i denne verden, anbefaler vi, at du langsomt prøver dig frem med nogle af vores mindre buttplugs til anal stimulation, inden du fortsætter nydelsen med analkugler, større buttplugs eller en prostata stav… Når du eksperimenterer med anal sex og anal stimulation, er det særligt vigtigt at huske på god hygiejne med f.eks en anal douche og produkter til rens af sexlegetøj.

Rengøring af dine butt plugs

Hos Private Play værdsætter vi intimitet og leg, men med det følger også et højt krav om god hygiejne og rengøring. Vi har derfor et stort udvalg af hygiejne- og rengøringsprodukter til både sexlegetøj og krop, som du kan tjekke ud. Et hygiejneprodukt går altid godt med et stykke sexlegetøj og kan til enhver tid foreslås at tilføje, når du shopper hos Private Play.

Det er vigtigt at behandle dit sexlegetøj godt, så holder det bedre. Rengøring af dit sexlegetøj er nemlig både vigtigt for både dig selv og legetøjet. Legen bliver kun bedre med en ren og lækker krop samt et sexlegetøj, der er rengjort og i god stand.

Tag derfor et kig på vores store udvalg og find det helt rigtige renseprodukt til netop dit udstyr og dets materiale samt et hygiejneprodukt, så du kan føle dig ren og lækker inden leg. Et rent sexlegetøj er et godt sexlegetøj og det samme gælder for dig og din krop.

Levering og returret

Her hos Private Play pakkes alle varer i miljøvenlig indpakning, så du kan bestille lige så mange pakker, du vil, med samvittigheden i behold. Derudover går vi hos Private Play højt op i diskretion og privatliv. Din pakke er derfor 100% diskret indpakket, så dit privatliv til en hver tid bevares, og du kan bestille efter behov uden bekymring for invasion af privatliv.

For alle vores varer gælder der 1-2 dages levering for blot 29 kr.! Dog vil der på en ordre over 499,- gælde fri fragt, så det altså godt kan betale sig at bestille lidt ekstra lækre varer. Hos Private Play hjælper vi hinanden. Skulle du derfor fortryde din bestilling eller have modtaget noget forkert, gælder der for alle varer 365 dages returret på varer med ubrudt emballage, så ingen varer eller penge går til spilde!

Kontakt os her på Private Play hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Det siger kunderne om Private Play