Celestials Metal Buttplug large Rød

Original price was: 299,00 kr..Current price is: 199,00 kr..

Oplev dejlig anal stimulation med denne fantastiske metal butt pluk fra Celestials. Perfekt til dig, der elsker fyldig stimulation og frækt bling!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fyldig anal stimulation – Celestials Metal Buttplug large med rød juvel

Leder du efter en metal butt plug, der kan give dig fyldig stimulation uden at gå ned på bling? Så er Celestials Metal Buttplug large med rød juvel, det helt rigtige valg til dig. Denne anal plug er perfekt til både solo- og parleg, og vil helt sikkert tilføje en ny dimension af nydelse til legen.

I bunden af denne plug finder du en flot juvel, der tilføjer et luksuriøst touch. Din partner kommer til at elske at kigge på dig bagfra, når først han eller hun ser, at du har denne flotte butt plug oppe. Celestials Anal Plug med Juvel har desuden også en bred base i bunden, der sikrer, at pluggen bliver på plads.

Med sin dråbeform er denne butt plug nem at indføre. Derudover er den lavet i holdbart metal, hvilket også betyder, at du kan bruge den til sensuelle temperaturlege. Læg den i koldt eller varmt vand og oplev en kølende eller varmende fornemmelse. Perfekt til dig, der elsker pirrende sanselege.

Vi anbefaler, at du bruger en god glidecreme sammen med dette produkt. Vi har et bredt udvalg af forskellige glidecremer, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Fantastiske Fordele: 

  • Æstetisk og praktisk design.
  • Perfekt til anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Juvel i bunden – giver et luksuriøst touch.
  • Bred base – gør legen mere sikker.
  • Lavet i holdbart metal.
  • Supernem at rengøre efter brug.
  • Længde på 9,5 cm.
  • Diameter på 4 cm.
  • Perfekt til sensuelle temperaturlege.

Specifikationer

Mærke: Celestials
Farve: Sølv
God til: Begge
Stimulering: Anal
Længde: 9,5 cm
Diameter: 4 cm
Vægt: 160 gram
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme