Kæmpe dildo

Find en kæmpe dildo fra de bedste producenter lige her hos Private Play, der med garanti kan fylde dig helt ud! Vi har et bredt udvalg af kæmpe dildoer i flere forskellige former og farver. Bliver det for stort til dig så se vores udvalg af dildoer.

Kæmpe dildo bestsellers

En kæmpe dildo til dit sexbehov

En kæmpe dildo er for dig, hvor talemåden “jo større jo bedre” passer perfekt, når det kommer til størrelsen på dildoer.For en kæmpe dildo hos Private Play er lige præcis dét, som navnet antyder: en KÆMPE dildo! Vi snakker dildoer på tykkelse med en øldåse og med længder op til 41 cm! Så vi mener det, når vi kalder dem for “kæmpe dildoer”.

En kæmpe dildo anbefales til dig, som i forvejen har erfaring i at bruge dildoer i mere almindelige størrelser, men som nu er nysgerrig på at prøve noget, som kan lidt mere, eller faktisk meget mere.

For med en kæmpe dildo vil du opleve en meget mere intens stimulering og en meget fyldigere penetration, som man lige skal vænne sig til, hvis det er første gang at man giver sig i kast med en dildo af denne størrelse.

En kæmpe dildo kan også være for dig, som er nysgerrig på, hvad sådan en dildo egentlig kan, og hvordan det vil føles at bruge sådan én.

Her hos Private Play har vi et bredt udvalg af kæmpe dildoer i absolut bedste kvalitet og i flere forskellige overkommelige prisklasser, så vi kan med stor sikkerhed love, at du nok skal finde den helt rigtige kæmpe dildo for dig, som vil give dig masser intime stunder med stor nydelse.

Kæmpe dildo til anal udblokning

Ofte bliver kæmpe dildoer brugt til det man kalder anal udblokning. hvis du ikke ved kan det er, så ha vi skrevet en guide om anal udblokning. Her kan du læse meget mere om konceptet.

En kæmpe dildo garanterer kæmpe nydelse

Med en kæmpe dildo får man fuld valuta for pengene, da man med den kæmpe størrelse også får KÆMPE nydelse!

Alting er større med en kæmpe dildo og derfor vil din nydelse også nå et større omfang, end du nogensinde havde troet, du skulle opleve. Af den årsag er vores kæmpe dildoer måske også lidt mere egnede for nogle, der er lidt mere erfarne i at bruge dildoer som sexlegetøj.

Det er nok ikke lige den første dildo, man skal vælge, hvis man aldrig har prøvet at tilfredsstille sig med en almindelig dildo før.

Men på den anden side, er der også dem, der kan lide at udfordre sig selv, og man er selvfølgelig velkommen til at eksperimentere og afprøve alt det man vil. Og det er der stor mulighed for med Private Plays store og varierede udvalg af kæmpe dildoer.

Kæmpe dildo med enorme formater

Vores kæmpe dildoer henvender sig til folk, der er til STOR nydelse og enorme størrelser, og det må man sige at man får med disse dildoer. Se bare på billederne, hvor der til sammenligning er indsat en øldåse, for at give et billede af, hvor store og tykke disse dildoer er.

På grund af kæmpe dildoernes gigantiske dimensioner, anbefaler vi her fra Private Play at man starter lidt forsigtigt og prøvende ud, så man ikke risikerer at få en ubehagelig oplevelse aller første gang, man bruger den.

For at få den bedst mulige oplevelse med din kæmpe dildo anbefaler vi desuden også altid, at man smører den ind i vandbaseret glidecreme før brug. Dette sikrer den størst mulige bekvemmelighed under anvendelsen.

Kontakt os her på Private Play hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Sort dildo?

Få en flot sort dildo til skuffen

Med en sort flot dildo lavet af de bedste og hudvenlige materialer kan du ikke gå galt i byen. Hos Private Play finder du et stort udvalg af sorte dildoer til enhver smag og behov.

Så er du kvinde eller mand eller har i som par lyst til en æstetisk flot sort dildo, så er det her du skal kigge.

Vi har dildoer fra alle de kendte brands, såsom King Cock & Pipedream og i mange forskellige størrelser. Vi kan altid stå 100% inden for kvaliteten af vores produkter. Husk at anvende vandbaseret glidecremer, der vil tage din oplevelse til nye højder. Køb en dildo i dag og få den leveret i morgen!

Se sort dildoer
kaempe dildo fra private play. Shop stor dildo