King Cock® Realistisk Dildo med Kugler 28 cm

(1 kundeanmeldelse)

399,00 kr.

Imponerende dildo fra King Cock i PVC og med håndmalede detaljer.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør din leg sjovere!

Denne dildo fra King Cock har et detaljeret penisudseende med en fyldig glans, markante vener og testikler. Her skal du virkelig være klar til en dildo, der har en størrelse, der virkelig fylder dig ud.

Rigtig god størrelse til dig, som gerne vil fyldes ud til din dildoleg, eller til dig, der gerne vil have din dildo så fræk som muligt. Kan benyttes både vaginalt og analt.

Den robuste sugekop sikrer et godt greb. Håndlavet i USA og er det tætteste, man kommer på “the real deal” udseendemæssigt. Sugekoppen er god på alle glatte overflader og bruges både liggende, siddende eller stående.

Velegnet i badet til lidt fornøjeligt sololeg. Dildoen kan naturligvis også bruges sammen med din partner, da den kompatibel med en strap-on.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt. Når du er færdig med at lege med dette produkt, er det en god idé at rengøre det med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj.

Fantastiske Fordele: 

  • Yderst realistisk dildo.
  • Kan benyttes af både mænd og kvinder.
  • Til erfarne.

Specifikationer

Mærke: King cock
Farve: Hud
Strap-on: Ja
Størrelse: 28 cm
Diameter: 8 cm
Latexfri Ja
Med vibrator: Nej
Sugekop: Ja
Vandtæt: Ja
Manual: Engelsk
Materiale: PVC

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

1 anmeldelse af King Cock® Realistisk Dildo med Kugler 28 cm

  1. Andrè

    Virkelig flot King Cock Dildo og en dejlig “partner” i vores dobbeltseng.

Tilføj en anmeldelse af varen