Sexmaskiner fra Private Play

Udlev dine vildeste fantasier med sexmaskiner i bedste kvalitet. Oplev endeløse stunder, der vil sende dig mod nye himmelstrøg og sex i nye spændende stillinger. Køb sexmaskiner i mange varianter fra de bedste producenter her hos Private Play.

Bestseller Sexmaskiner

Køb en sexmaskine hos Private Play

-23%
-19%
-13%
1.649,00 DKK
-21%
-13%
-19%
1.299,00 DKK
-14%
2.499,00 DKK
-13%
5.599,00 DKK
-18%
739,00 DKK
-2%
2.198,00 DKK


Prøv en oppustelig sexmaskine

Tag den med dig overalt! En oppustelig sexmaskine som pude og med fjernbetjening.

Tag dit livs tur med Fetish Fantasy Oppustelig Sexmaskine. Forankret midt i puden er en fast gelé, multi-speed dildo, der altid er klar til at tilfredsstille dig.

Nyd den alene eller sammen med din partner. Her er der rig mulighed for hede stunder der ville sende temperaturen i vejret!

Og ja vi fik sagt der også er varme i sædet?

Køb den her

Sexmaskiner fra Private Play

Sexmaskiner er mange ting, og du ikke må gå glip af dette fantastiske stykke legetøj. Om du er til fuldautomatiske premium sexmaskiner med industrimotor til at fornøje dig med alene, eller i som par vil pifte de fysiske udfoldelser lidt op med fx gynger, puder eller fjernbetjening til den anden – ja så har vi netop det i søger.

Sexmaskinerne kan give dig / jer helt nye oplevelser, så find den sexmaskine, der passer til dit / jeres sexhumør.

De fleste maskiner kan nemt styres og stoppes med ét tryk på fjernbetjeningen eller på en tilhørende app. Og netop app’en gør, at din partner kan sidde på lang afstand, endda i den anden ende af verden! Her kan i altså stadig være “fysisk sammen” og føle hinandens nærvær og fantasier. Mulighederne er med andre ord mange og orgasmerne for vilde!

Store og små sexmaskiner

En sexmaskine behøver ikke være et stort “møbel” som man typisk forbinder dem med. En sexmaskine kan også være i form af en blowjob-maskine eller en g-punkts-vibrator. Dermed kan du have din “sexmaskine” med dig overalt og nyde maskinens uudtømmelige energi, hvorend du befinder dig.

Er du alligevel til de store størrelser, så har vi også udvalget til lige netop dig. Disse maskiner kan anvendes både alene og som par, så der er noget for alle – og alle fantasier.

De store maskiner kan indstilles på en lang række områder, både i stilling, styrke og funktion. Dermed kan de gøre det ud for flere maskiner på én gang og er et virkelig godt køb.

Er du bekymret for, hvad naboerne tænker når postbuddet kommer gående med en stor boks med et lidt “anderledes” indhold, så skal du ikke være bekymret, for alt sendes i diskret og neutral emballage.

Til alenetid hjemme eller på farten

Er du alene, enten derhjemme eller fordi du er på farten, så kan en sexmaskine hurtigt blive din bedste ven til de ensomme stunder. Og der er ikke meget med, at det er hurtigt overstået eller “ikke i aften, skat” – den kører når du vil og så længe du vil!

Flere af de større maskiner kan tilmed fjernstyres med en fjernbetjening eller en app, så her er der mulighed for at sidde på afstand og nyde hinanden. Her er der noget andet frækt i at se sin partner blive tilfredsstillet – og ikke direkte af en selv.

Se vores udvalg af sexmaskiner her på siden og kontakt os gerne for spørgsmål, store som små.

Se også: En sexmaskine kan med (fræk) fordel kombineres med et sexmøbel, som fx kunne være en sexpude eller en sexgynge.

Populære kategorier