Private Play sexlegetoej kategori

Sexmaskine

Udlev dine vildeste fantasier med sexmaskiner i bedste kvalitet fra blandt andet LoveBotz og Hismith. Oplev endeløse stunder, der vil sende dig mod nye himmelstrøg og sex i nye spændende stillinger. Køb sexmaskiner i mange varianter fra de bedste producenter her hos Private Play.

Sexmaskine Bestseller

-40%
2.999,00 kr.
-22%
-17%
1.999,00 kr.
-2%
5.889,00 kr.
-6%
-17%
2.399,00 kr.
-22%
1.799,00 kr.
-51%
-31%

Køb sexmaskine hos Private Play

-37%
-22%
-17%
2.399,00 kr.
-31%
-14%
5.539,00 kr.
-30%
489,00 kr.
-22%
1.799,00 kr.
-17%
1.999,00 kr.
-15%
11.089,00 kr.
-6%
-2%
5.889,00 kr.
-49%
-51%
-40%
2.999,00 kr.
-36%
8.999,00 kr.
-51%
6.699,00 kr.

Udforsk også disse kategorier

Prøv en oppustelig sexmaskine

Tag den med dig overalt! En oppustelig sexmaskine som pude og med fjernbetjening.

Tag dit livs tur med Fetish Fantasy Oppustelig Sexmaskine. Forankret midt i puden er en fast gelé, multi-speed dildo, der altid er klar til at tilfredsstille dig.

Nyd den alene eller sammen med din partner. Her er der rig mulighed for hede stunder der ville sende temperaturen i vejret!

Og ja vi fik sagt der også er varme i sædet?

Se sexpuder her

Sexmaskiner fra Private Play

Sexmaskiner er mange ting, og du ikke må gå glip af dette fantastiske stykke legetøj. Om du er til fuldautomatiske premium sexmaskin med industrimotor til at fornøje dig med alene, eller i som par vil pifte de fysiske udfoldelser lidt op med fx sexgynger, sexpuder eller fjernbetjening til den anden – ja så har vi netop det i søger.

Sexmaskinerne kan give dig / jer helt nye oplevelser, så find den sexmaskine, der passer til dit / jeres sexhumør.

De fleste maskiner kan nemt styres og stoppes med ét tryk på fjernbetjeningen eller på en tilhørende app. Og netop app’en gør, at din partner kan sidde på lang afstand, endda i den anden ende af verden! Her kan i altså stadig være “fysisk sammen” og føle hinandens nærvær og fantasier. Mulighederne er med andre ord mange og orgasmerne for vilde!

Til alenetid hjemme eller på farten

Er du alene, enten derhjemme eller fordi du er på farten, så kan en sexmaskine hurtigt blive din bedste ven til de ensomme stunder. Og der er ikke meget med, at det er hurtigt overstået eller “ikke i aften, skat” – den kører når du vil og så længe du vil!

Flere af de større sexmaskiner kan tilmed fjernstyres med en fjernbetjening eller en app, så her er der mulighed for at sidde på afstand og nyde hinanden. Her er der noget andet frækt i at se sin partner blive tilfredsstillet – og ikke direkte af en selv.

Se vores udvalg af sexmaskiner her på siden og kontakt os gerne for spørgsmål, store som små.

Se også: En sexmaskine kan med (fræk) fordel kombineres med et sexmøbel, som fx kunne være en sexpude eller en sexgynge.

Store og små sexmaskiner

En sexmaskine behøver ikke være et stort “møbel” som man typisk forbinder dem med. En sexmaskine kan også være i form af en blowjob-maskine eller en g-punkts-vibrator. Dermed kan du have din sexmaskine med dig overalt og nyde dets uudtømmelige energi, hvor end du befinder dig.

Er du alligevel til de store størrelser, så har vi også udvalget til lige netop dig. Disse sexmaskiner kan anvendes både alene og som par, så der er noget for alle – og alle fantasier.

De store sexmaskiner kan indstilles på en lang række områder, både i stilling, styrke og funktion. Dermed kan de gøre det ud for flere maskiner på én gang og er et virkelig godt køb.

Er du bekymret for, hvad naboerne tænker når postbuddet kommer gående med en stor boks med et lidt “anderledes” indhold, så skal du ikke være bekymret, for alt sendes i diskret og neutral emballage.

Det siger kunderne om Private Play