HiSmith KlicLok Sort Dildo til Sexmaskine 18 cm

379,00 kr.

Superdejlig silikone dildo fra HiSmith, der kommer med KlicLoc-stik, som gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.

Kun 3 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Målrettet stimulering 

Leder du efter en sort dildo, der kan tilfredsstille dine behov? Så har du fundet den helt rigtige dildo. Med dette legetøj kan du få målrettet og optimal vaginal eller anal stimulation, der kommer til at føles fuldstændig fantastisk!

Dildoen har et stort hoved og du kan være helt sikker på, at den kommer til at føles utrolig behagelig, når den forkæler dine eller din partners indre lystpunkter. Den er lavet af 100% Premium silikone, der giver en dejlig fornemmelse mod huden og gør dermed din stimulering endnu bedre.

Desuden kommer den også med KlicLok-stik, der gør den kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner. Du kan naturligvis også bruge dildoen, som den er. Den kommer nemlig med en solid sugekop, som gør det muligt for dig at fastgøre den til enhver glat eller flad overflade. Perfekt til dig, der elsker håndfri nydelse!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Skønt og klassisk design.
  • Kan bruges til vaginal eller anal stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kompatibel med HiSmiths Premium sexmaskiner.
  • Sugekop – for håndfri nydelse.
  • Lavet af 100% Premium silikone.

Information

Mærke: HiSmith
Farve: Sort
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal eller anal
Længde: 18 cm
Indsættelig længde: 16 cm
Diameter: 5 cm
Materiale: Silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme