Private Play Sexlegetøjs Rengøring

19,00 kr.

Rengør og forlæng levetiden på dit sexlegetøj med denne luksus antibakterielle toy cleaner fra Private Play serien. En must have til dit sexlegetøj.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Private Play Luksus Sexlegetøjs Rengøring

Til hurtig og effektiv rengøring af dit erotiske legetøj. Rengør dit sexlegetøj mildt og effektivt med Private Play Luksus Sexlegetøjs Rengøring, som har en antibakteriel effekt og kan bruges til alt sexlegetøj uanset materiale, hvilket også indebærer silikone, gummi og latex. Den har en neutral duft og er uden parfume og alkohol.

Tip! Ved at rense dit sexlegetøj grundigt efter brug forlænger du levetiden og sikrer, at det altid er klar, når lysten melder sig.

Anvendelse: Spray 1-2 gange direkte på dit sexlegetøj og vent 1 minut inden du skyller det under hanen. Tør herefter af med en ren klud.

Fantastiske fordele:

  • Skånsom rengøringsspray udviklet til rengøring af sexlegetøj.
  • Sprayen er antibakteriel og kan bruges sammen med alle former for sexlegetøj.
  • Hjælper med at vedligeholde dit sexlegetøj, så du kan få glæde af det længere.
  • Indhold: 100 ml.

Information

Advarsel: Kan forårsage øjenirritation. Holdes utilgængeligt for børn. Vask efter håndtering. Undgå kontakt med øjnene. VED KONTAKT MED ØJNENE: Skyl forsigtigt med vand i flere minutter. Fjern kontaktlinser, hvis de er til stede og forsæt med at skylle øjne. Ved vedvarende øjenirritation: Søg lægehjælp.

Opbevaring: Ved stuetemperatur i den originale beholder. Efter åbning anvendes inden for 12 måneder. Indeholder blanding af 5-chlor-2-methylisothiazolin-3-on. Kan give en allergisk reaktion.

Indeholder: < 5% – Ikke-ioniske overfladeaktive stoffer – Anioniske overfladeaktive stoffer ; Methylchloroisothiazolinon, Methylisothiazolinon