Penisring

Hos Private Play har vi et stort udvalg af penisringe. Du kan forøge nydelsen og have en længere erektion med en penisring. Endvidere kan du også købe penisringe, som stimulerer jer begge to under samleje. Klik dig gennem det nøje udvalgte katalog og find en penisring lige til dig. Er du i tvivl om hvordan du bruger en penisring? Så læs vores guide til at bruge penisring.

Populære penisringe kategorier

Mest solgte penisringe

Se alle penisringe

-16%
159,00 kr.
-51%
3 for 99,-
-34%
99,00 kr.
-22%
69,00 kr.
-30%
69,00 kr.
-74%
3 for 99,-
39,00 kr.
-45%
-30%
69,00 kr.
-43%
3 for 99,-
39,00 kr.
3 for 129,-
-51%
3 for 99,-
FORKÆLER BEGGE
-20%
-17%
-20%
-4%
689,00 kr.
-38%
49,00 kr.
-20%
-31%
179,00 kr.
-25%
59,00 kr.
-11%
399,00 kr.
-36%

Penisring til mænd og par

Vi har alt fra helt simple og prisvenlige penisringe over til de mere avancerede med vibration. En penisring med vibrator kan stimulere jer begge under samleje, og kan på denne måde være en stor fordel for sexlivet i et parforhold. Vi har også penisringe til begyndere og penisringe til de mere øvede. Du kan også få penisringe, som kan holde både penis og testikler. Tag et kig på vores store udvalg og find noget præcis til dig!

Er det ved at være tiden til, at I skal begynde at bruge sexlegetøj? Så er en penisring ofte at finde øverst på ønskesedlen. En Penisring er nem måde at komme i gang på, da den er lille og nem at have med alle steder – og dens fordele taler både til ham og hende. Hvem vil ikke gerne have den største nydelse i længst mulig tid?

Der er masser af mænd, som ville ønske, de kunne holde erektionen lidt længere. Måske der også er partnere derude, som ville ønske deres mand kunne holde lidt længere med en dejlig hård erektion. Med penisring får du en kraftig og fyldig erektion, der holder i længere tid, så både du og din partner opnår en bedre sexoplevelse.

Penisring med vibrator

Den mere populære type er penisringen med vibrator. Blandt andet er den vibrerende Rabbit penisring super populær. Den kan sættes på 3 forskellige vibrationsniveauer alt efter, hvad I bedst kan lide. Denne funktion gør også noget rigtig godt for din partner. Dens vibrationer stimulerer og pirrer klitoris samtidig med, at manden mærker vibrationerne, hvilket holder ham hård i længere tid. Dette vil sende jer begge i ekstase.En ekstra stimulering man ikke må være foruden. En penisring er en nyttig ting at have liggende i sengebordet.

I forhold til indstilling af penisringen, må en penisring gerne sidde stramt, men ikke så stramt, at det bliver ubehageligt for dig. Når ringen sidder fast om din penis, bliver blodet længere tid i penissen, hvilket giver en både større og længerevarende erektion. En Penisring lukker næsten helt for blodgennemstrømningen lige nok til, at du mærker effekten. Brug lidt tid på at kigge vores udvalg af penisringe igennem, så du får præcis den eller flere, som du ønsker. Vil du gerne blive endnu klogere hvordan du bruger en penisring, så læs vores guide til penisring eller kombiner dit køb af penisring med andet sexlegetøj til mænd.

Hurtig levering af din penisring

Når du bestiller din penisring gælder der følgende om forsendelse og returret:

Her hos Private Play pakker vi dine varer i miljøvenlig indpakning, så du kan bestille lige så mange pakker, du vil, med samvittigheden i behold. Derudover går vi hos Private Play højt op i diskretion og privatliv. Din pakke er derfor 100% diskret indpakket, så dit privatliv til en hver tid bevares, og du kan bestille dine varer efter behov uden bekymring for invasion af privatliv.

For alle vores varer gælder der 1-2 dages levering for blot 29 kr., hvilket selvfølgelig også gælder for din penisring. Dog vil der på en ordre over 499,- gælde fri fragt, så det altså godt kan betale sig at bestille lidt ekstra lækre varer.

Hos Private Play hjælper vi hinanden. Skulle du derfor fortryde din bestilling eller have modtaget noget forkert, gælder der for alle varer 365 dages returret på varer med ubrudt emballage, så ingen varer eller penge går til spilde! Vi håber du bliver glad for din penisring og god fornøjelse.

Kontakt os os her på Private Play hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Rengøring af sexlegetøj

Når du anskaffer dig en penisring eller andet sexlegetøj er rengøring vigtigt. Hos Private Play værdsætter vi intimitet og leg, men med det følger også et højt krav om god hygiejne og rengøring. Vi har derfor et stort udvalg af hygiejne- og rengøringsprodukter til både sexlegetøj og krop, som du kan tjekke ud.

Et hygiejneprodukt går altid godt med et stykke sexlegetøj og kan til enhver tid foreslås at tilføje, når du shopper hos Private Play. Det er vigtigt at behandle dit sexlegetøj godt, så holder det bedre. Rengøring af dit sexlegetøj er nemlig både vigtigt for både dig selv og legetøjet. Legen bliver kun bedre med en ren og lækker krop samt et sexlegetøj, der er rengjort og i god stand. Tag derfor et kig på vores store udvalg og find det helt rigtige renseprodukt til netop dit udstyr og dets materiale samt et hygiejneprodukt, så du kan føle dig ren og lækker inden leg. Et rent sexlegetøj er et godt sexlegetøj og det samme gælder for dig og din krop.

Det siger kunderne om Private Play