Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Justerbar Læder Penisring

79,00 kr.

Denne smukke ring giver en sensualitet, der hjælper med at hæve dine fantasier til det næste stimulerende niveau.

Kun 6 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Luksuriøs og elegant penisring til ham

Denne justerbare og læderbundet penisring fra CalExotics er lige dét, du står og mangler, hvis du gerne vil have en elegant og pragtfuld penisring. Penisringen har metalknapper og en stil, der er designet til at føre din kæreste ind i en spændende, sensuel oplevelse.

Perfekt til forbedring af erektionen. Denne læderring hjælper dig med at forlænge intime eventyr. Ringen fungerer derfor både som frækt pynt, men forbedrer og imponerer også din partner.

Erektionsforstærkeren er fremstillet med materialer af højeste kvalitet. Det er 100% håndsyet, og det er lavet af blødt, smidigt og yderst behageligt ægte læder. Denne smukke ring giver en sensualitet, der hjælper med at hæve dine fantasier til det næste stimulerende niveau.

Fantastiske Fordele: 

  • Elegant og luksuriøs penisring.
  • Forbedrer din erektion.
  • Forlænger din leg.
  • Fremstillet af materialer af højeste kvalitet.
  • 100% håndsyet.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme