Private Play Luksus Delay Spray

49,00 kr.

Luksus Delay Spray 50 ml. til at forsinke klimaks. En sand favorit til manden.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Private Play Luksus Delay Spray til mænd – for længere udholdenhed

Har du problemer med for tidlig sædafgang, når du og din partner hygger i soveværelset? Så har vi løsningen til dig. Prøv vores Luksus Delay Spray, som er ideel til ham, der gerne vil holde længere under samleje.

Du skal blot spraye lidt af gelen på det ønskede område, gerne penishovedet for det bedste resultat, og derefter vente 10-15 minutter. Herefter vil du opleve dens effekt, der helt sikkert vil imponere både dig og din partner. Vi anbefaler, at du tørrer det overskydende gel af på penis.

Husk at ryste sprayen godt før brug. Spray 2 til 5 gange på penis (tilsvarende 1 til 2 ml). Før du bruger sprayen på penis, bør du påføre en lille mængde på din underarm. Hvis en allergisk reaktion opstår, skal du afbryde brugen. Opbevar utilgængeligt for børn samt opbevares et køligt og tørt sted.

Du vælger helt selv, om du vil bruge en delay spray alene, eller om den skal bruges sammen med din partner. Du kan med god samvittighed også bruge en delay spray sammen med en penisring for et endnu bedre resultat. Hvis du er i tvivl om hvordan du skal bruge din delay spray så læs mere om det i vores guide – sådan bruger du delay spray.

Fantastiske Fordele: 

 • Delay spray – til ham, der gerne vil holde længere under samleje.
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner.
 • Kan bruges sammen med en penisring.
 • Supernem at bruge.
 • Indeholder 50 ml delay spray.

Information

Mærke: Private Play
Farve: Transparent
God til: Mand
Type: Spray
Indhold: 50 ml

Ingredienser

Aqua, Glycerin, Laureth-9, Caprylyl Glycol, Polysorbate 20, Alcohol Denat, Alcohol, Hypericum Perforatum, Flower Extract, Avena Sativa Kernel, Extract, Menthyl Lactate

2 anmeldelser af Private Play Luksus Delay Spray

 1. Mads

  Delay spray gjorde jeg holdte længere! Kan klart anbefales

 2. Claus

  Tak for din anmeldelse Mads 🙂 jeg har nemlig gået længe og haft lyst til at købe Delay Spray men var virkelig skeptisk om det ren ren faktisk virkede men det ændrede din anmeldelse på så nu køber jeg sku 2 stk haha kan slet ikke vente da jeg altid har haft problemer med ikke bare hurtigt men sindssyg hurtig udløsning 🙁

Tilføj en anmeldelse af varen