10 mest solgte til par

-34%
Original price was: 379,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
-47%
Original price was: 469,00 kr..Current price is: 249,00 kr..
-24%
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 339,00 kr..
-33%
Original price was: 449,00 kr..Current price is: 299,00 kr..
Private Play erotisk webshop

Ugens Private Play favorit

Se hvilket helt unikke produkt vi her på kontoret har valgt som ugens favorit og som du lige nu får til en ekstra god pris.

Se ugens favorit
Orgasme garanti med Satisfyer Pro 2. 

61%

Køb den her
Forfør din partner med frækt undertøj & Lingerie.

25%

Se udvalg af lingeri

Top 10 Bedste sexlegetøj til par

Private Play laver løbende top 10 lister på bedst sælgende sexlegetøj både til kvinder, mænd og par.

Det er altid spændende at se med fra sidelinien på, hvad de andre par køber og har af favoritter. Hvis I ikke er så velbevandret i sexlegetøjs universet, kan det måske også inspirere jer som par, hvad de andre synes er fantastisk sexlegetøj.

Private Play opdaterer løbende disse bud på de bedst sælgende produkter. Så læs bare med, hver gang du er på vores sider. Vi har altid masser af tilbud på alt i vores sortiment – også de største par-favoritter! Du kan tjekke det sexlegetøj ud, som du er allermest nysgerrig på, eller gerne vil eje og se hvad andre har købt.

Tilbud på sexlegetøj

Hvis du som de fleste andre holder øje med tilbud og rabatter, så har Private Play altid et kæmpe sortiment og selvfølgelig også nogle knusende gode tilbud på sexlegetøj løbende. Vi synes nemlig hos Private Play, at alle skal have muligheden for at købe favoritter fra top 10 listen.

Under favoritter til par finder I altid skønne og sjove produkter. Det kan blandt andet være sexet tilbehør som sexpisk, sexgynge eller måske spil og delay spray.

Delay spray må da i hvert fald siges at være et gode for begge parter.
Delay Spray hjælper manden med ikke at få udløsning så hurtigt. Det er sikkert og nemt, og hjælper jer med at strække den frække leg i lidt længere tid.
Det kunne jo være, at I på siden til par havde fundet de flotte håndjern og den populære parvibrator.

Så skal der mere tid til, meget mere tid, for så kan I hygge jer med frække lege og sexlegetøj i mange timer.

Par vibrator hitter

Lad os nu lige fordybe os kort i parvibratoren, inden I suser nysgerrigt videre til at købe og tjekke jeres yndlings parlegetøj ud. Det som også de andre par har som favoritter på top 10 listen!
Der findes mange varianter af parvibratorer. Det som er kendetegnet ved disse er, at de stimulerer både manden og kvinden.

Kvinden stimuleres kraftigt på sit G-punkt og på sin klitoris med skønne vibrationer, som kan indstilles på forskellige niveauer af intensitet. Imens nyder manden godt af, både at se sin kvinde vride sig i ekstase, og samtidig kan han selv mærke ved pung og skaft: de pirrende vibrationer fra vibratoren, som sidder i og på hans skønne kvinde.

Se alt legetøj til par her

Bondage til par er bestseller

Efter filmen “Fifty Shades of Grey” blev masser af par tryllebundet ved tanken om bondage. Private Play kan bekræfte at det er en top sællert.
Der er endda lavet et mærke af samme navn: Fifty Shades som er utrolig populært, med sin skønne kvalitet og smukke design.

Bondage er populært hos mange par. Både i den blide ende med lidt frækt lingeri, håndjern eller fastholdelses-reb og kæder – tilhørende en blindfold-maske og måske en lille pisk.

Det kræver tillid at overlade ”magten” til sin partner, og blindt lade sig forføre og udnytte i sengen. Men vi garanterer, at når I som par har fundet jeres egne regler, stop-ord og mest pirrende par-sexlegetøj. Så kan det medføre den skønneste besættelse af, hvad du mon næste gang  i legen skal påføre din partner -eller modtage fra ham.

Er I mere erfarne har Private Play også under favoritter elskovs og fastholdelses møbler, dyre og lækre læderhåndjern eller position-master sættet, som fastholder din partner i frit tilgængelige kropspositioner.

Bondage kan være med til at udvikle ikke bare sexlivet, men også udvikle tilliden og lysten i jeres forhold.

Det skønne ved at se, hvad de andre par elsker at købe af sexlegetøj er også dén inspiration, der findes.

Strap on til par

Måske I som par aldrig har tænkt på strap-on dildoer. Men Private Play kan bekræfte at mange par køber disse bælter med forskellige størrelser dildoer.

Disse er både mand til mand, men der er også masser af kvinder, som bruger disse påspændings-dildoer på deres mænd. Mænd får de skønneste analorgasmer og med forsigtig start og rigeligt af glidecreme, kan I udvikle sexlegen i jeres tempo. Der er dildoer i alle størrelser til bælterne blandt andet fra mærket King Cock.

Frække sexspil

Sidst men ikke mindst er en kæmpe favorit og altid på top 10 hos Private Plays sexede kunder – frække sexspil!

Der findes spil i en utal af variationer. Kort, terninger og brætspil. Blandt andet hvor I som par, kan få inspiration til nye stillinger, hvor I skal have sex, og krydret godt op med frække forslag af mange varianter.

Spil kan være med til både at inspirere, men også til at skabe en sjov og festlig atmosfære. Private Play opdaterer løbende vores mest sælgende sexlegetøj og favoritterne hos vores kunder.

Vi fristes til at ønske jer  – god jagt på de sexede fantasier og parlege.