Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Satisfyer Pro 2 Next Generation 2 Klitoris Stimulator

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 299,00 kr..

Satisfyer Pro 2 er en klistorisstimulator i verdensklasse både til sengen og til badet. Alle kvinder elsker dette vidunder fra Satisfyer – der er nærmest orgasmegaranti!

Ikke på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fantastisk stimulation af klitoris

Vil du gerne forkæle din klitoris på en unik og tilfredsstillende måde? Så bør du prøve Pro 2 Next Generation fra Satisfyer. Denne klitorisstimulator vil forkæle din klitoris på en uforglemmelig måde, der aldrig har gjort det nemmere for dig at holde din sexual wellnes i balance.

Satisfyer Pro 2 er udstyret med Satisfyer trykbølge-teknologi, som forkæler din klitoris med blide op til intensive trykbølger. Takket være dens ophidsende pulseringer, er der allerede blevet solgt millioner af den. Og du vil kunne forstå hvorfor, når du først mærker de fantastiske pulseringer på din klitoris.

Klitoris stimulatoren har 11 pirrende trykbølgeniveauer, som du nemt kan styre gennem et optimeret knapdesign. Brug klitoris stimulatoren alene eller sammen med din partner for uforglemmelige øjeblikke i soveværelset.

Hvis du ikke kan få nok af denne fornøjelseskammerat, så kan du også tage den med dig under bruseren eller i badekarret. Pro 2 Next Generation er nemlig vandtæt.

Desuden er denne klitoris stimulator også genopladelig og kommer naturligvis også med et medfølgende USB-ladekabel. Opladningstiden på Satisfyer produkter varierer mellem de forskellige modeller og kan derfor tage alt fra 2 til 3,5 timer. Du finder den helt nøjagtige opladningstid for dit produkt i den medfølgende manual.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

 • Simpelt og stilfuldt design.
 • Stimulerer kvindens klitoris.
 • Kraftig motor – for fantastisk nydelse.
 • 11 forskellige trykbølgeniveauer.
 • Kontaktløs – ingen overstimulering af klitoris.
 • Fremstillet i behagelige og kropsvenlige materialer.
 • Genopladelig – USB-ladekabel medfølger.
 • Udskifteligt hoved.
 • Vandtæt.

Information

Mærke: Satisfyer
Farve: Rosaguld
God til: Kvinde
Stimulering: Klitoris
Længde: 6,5 cm
Diameter: 4,6 cm
Vægt: 174,7 gram
Trykbølger: Ja
Vandtæt: Ja
Batteri: Genopladelig (USB-ladekabel medfølger)
Materiale: ABS og silikone

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

2 anmeldelser af Satisfyer Pro 2 Next Generation 2 Klitoris Stimulator

 1. Gitte (verificeret ejer)

  Gør det den skal og giver perfekt nydelse

 2. Klaus

  Mega lækkert produkt! Virker HVER GANG!

Tilføj en anmeldelse af varen