Sexgynger

Udlev dine vildeste fantasier med med sexgynger i bedste kvalitet. Oplev vægtløshed og sex i nye spændende stillinger. Køb sexgynger fra De bedste producenter hos Private Play.

Sexgynge fra Private Play

Med en sex gynge kan du opleve sex på helt nye måder. Og opnå følelsen af at være vægtløs. Hos Private Play finder du et bredt udvalg af markedets mest populære sexgynger fra bl.a. Fetish Fantasy. Nogle skal monteres i loftet, andre sættes blot op på en dør eller fastmonteres på et medfølgende sexgynge stativ. Oplev udvalget hos Private Play og tøv ikke med at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål til brug af sexgynger.

En sexgynge skal prøves

En sexgynge er et spændende, frækt og anderledes sexlegetøj for dem, der gerne vil prøve nye ting af, og som er nysgerrige på at tilføje noget ekstra krydderi til deres sexliv. Med en sexgynge har man mulighed for at afprøve en masse nye og interessante sexstillinger, som ikke kan lade sig gøre i en seng, da der er mere plads rundt om partneren.

For eksempel kan kvinden sidde eller ligge i gyngen, mens manden står på gulvet, eller manden kan sidde i gyngen med kvinden siddende på skødet. Man kan ligge med hovedet nedad, eller med hovedet opad, og partneren kan fx ligge eller sidde under gyngen.Der er utallige muligheder, og hvordan man vil bruge sexgyngen er helt op til én selv.

Én ting er dog sikkert med en sex gynge – man får mange frække sexoplevelser med sin partner!

En helt anden oplevelse

Det er ikke kun de mange forskellige sexstillinger, der gør en sexgynge unik, det er også den fornemmelse af vægtløshed, man får, når man bruger den. Denne fornemmelse er med til at tilføje et nyt pirrende element til hele akten, som gør at man får lyst til at bruge sexgyngen.

Sexgyngen er lavet i kropssikre materialer, der føles behageligt mod huden, og desuden har den justerbare stropper, så man kan passe i gyngen uanset, hvilken størrelser man har.

Her hos Private Play har vi et bredt udvalg af de mest populære sexgynger fra bl.a. Fetish Fantasy, YOU2TOYS og Joy Division. Vores sexgynger kan kan bære op til 180 kg. (alt efter model), og monteres let i loftet med en krog, mens andre modeller kan sættes op på en dør, eller fastmonteres på et sexgynge stativ. Dette gør det muligt at justere, hvor højt oppe, man vil have sin sexgynge til at hænge. Alt, hvad man skal bruge til at montering og fastgørelse følger med, når man køber en sexgynge hos Private Play.

Kontakt os her hvis du har spørgsmål. Vi hjælper gerne med råd og vejledning.

Måske du vil kunne lide?

-53%
6.999,00 kr.
-7%
5.599,00 kr.
-48%
6.199,00 kr.
-44%
4.999,00 kr.
-50%
7.499,00 kr.
-43%
1.999,00 kr.

Prøv et bondage Bord

Til fængslende oplevelser – altid og overalt!

Med bondage boardet kan man næsten overalt udleve sine erotiske fantasier. Den sorte lænke flade er foldbar og har næppe brug for meget plads derhjemme.

Med det praktiske håndtaget er boardet velegnet til rejser og transport. Så straf er mulig overalt! Alt hvad der er nødvendigt, er noget plads til at sætte det hele op.

Også hvad der angår tilbehør, lader bondage boardet alle ønsker gå i opfyldelse: Vedlagt er der 4 arm- og benlænker og en halslænke. De kan ved hjælp af karabinhager variabelt anbringes på boardet. Slutteligt toppes det hele af med en mundknebel, en pisk og en øjenmaske.

Få lysten til at overskride grænser og opfyld sex fantasier!

Læs mere her

Populære sider hos Private Play