LoveBotz Pleasure Pole I Sort med Tilbehør

Original price was: 3.499,00 kr..Current price is: 1.999,00 kr..

Tag din nydelse til nye højder med Pleasure Pole fra LoveBotz. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skøn fornøjelse til hende 

Synes du, at dine intime stunder er blevet lidt for ensformige og kedelige? Så har vi fundet det helt rigtige produkt til dig. Denne Pleasure Pole fra LoveBotz vil helt sikkert gøre solo- og parleg meget sjovere, og så skal du ikke bruge nær så meget energi som ved almindelig onani. Det bliver ikke bedre!

Alt hvad du skal gøre er at placere stangen mod gulvet eller en væg. Derefter vælger du hvilken dildo, der skal stimulere dine indre lystpunkter. Med Pleasure Pole er det supernemt at styre hastigheden og dybden af stødene, så du kan få målrettet og intens stimulering.

Med denne stang får du også to dildoer. Den ene dildo har et realistisk udseende, og den anden dildo er velegnet til anal brug. Deres højde kan justeres via et simpelt knopsystem. Dildoerne kan bruges af både mænd og kvinder og er derfor også et veloplagt sexredskab til parleg.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Praktisk og solidt design.
  • Forkæler dine indre lystpunkter.
  • 1 realistisk dildo + 1 anal dildo medfølger.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til par- og sololeg.

Information

Mærke: LoveBotz
Farve: Sort og naturfarvet
God til: Kvinde
Stimulering: Vaginal og anal
Længde stang: 120 cm
Indsættelig længde: 15 cm
Diameter: 3,80 – 5 cm
Vægt: 1621 gram
Materiale: Aluminium, ABS, silikone og TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme