Jeres favoritter

Private Play har top 10 lister, for at du nemt kan se nærmere på, hvad de andre mænd anbefaler. I vores top 10 sælgende produkter til mænd, kan du nemlig se, hvad der sælger mest hos os og hvad de andre mænd køber.

Private Play erotisk webshop

Ugens Private Play favorit

Se hvilket helt unikke produkt vi her på kontoret har valgt som ugens favorit og som du lige nu får til en ekstra god pris.

Se ugens favorit
Stort udvalg af kondomer i alle former og farver. Spar op til

40%

Køb kondomer her
Forfør din partner med frækt undertøj & Lingerie.

25%

Se udvalg af lingeri

Favorit sexlegetøj til mænd

Private Play har top 10 lister, for at du nemt kan se lidt nærmere på, hvad de andre mænd anbefaler. I vores top 10 sælgende produkter til mænd, kan du nemlig se, hvad der sælger mest hos os og hvad de andre mænd køber. Og er det ikke tit meget fint lige at høre andres mening om produkter, inden man selv investere i små nye køb?

Det varierer naturligvis, hvorfor vi opdatere løbende.

Private Play har løbende masser af tilbud på alt i vores sortiment. Du skal bare følge med på siden med tilbud, så skal de produkter, som du er allermest nysgerrig på, eller gerne vil eje, nok komme med rabat. Vi synes nemlig hos Private Play, at alle skal have muligheden for at købe sine favoritter!

Sex er sjovt og sex er sundt, så lad os alle grine og lege mere. 

På top 10 listen over mest sælgende produkter og favoritter er vores mandlige kunder er især vilde med onani-legetøj og anal-legetøj. Private Play sørger derfor selvfølgelig for altid, at have nogle af de mandlige favoritter til nedsatte priser.

Blandt top 10 favoritterne er blandt andet altid nogle populære brands, som vores onani-produkter fra TENGA.

TENGA er japansk, prisbelønnet og udviklet igennem mange år, for at finde frem til de aller bedste løsninger. Tag for eksempel TENGA-onaniæg, som ofte på tilbud. De findes i 6 skønne varianter, hvor du kan prøve dig frem og finde din yndlings. Ægget strækkes og nydes sammen med en skøn glidecreme. De er elastiske og kan passe alle størrelser. Det perfekte rejselegetøj lige til at putte i lommen.

Fleshlight hitter hos mænd

Der er nærmest intet, der overgår onaniproduktet Fleshlight. Den lommelygte-lignende bløde og kunstige vagina lige til en her og nu orgasme. Fleshlight findes også i mange varianter – løbende på tilbud hos Private Play.

Fleshlight onani-legetøjet er populært verden over, ikke mindst fordi du kan købe dem imiterende din ynglings sex-skuespiller. Du har nu muligheden for at have sex med alle de sexede filmstjerner, helt uden, at det giver problemer med lillemor derhjemme.

Se tilbud på sexlegetøj

Anal sexlegetøj til mænd er et hit

På Private Plays mandlige top 10 favoritliste er der også altid skønne anal-produkter. Både de små butt plugs og de større anal vibratorer. Er du som mand ikke endnu kommet i gang med analleg endnu, så snyd endelig ikke dig selv. Der er de skønneste anal orgasmer i vente. Når først du har prøvet en orgasme ved intens stimulering af P-punktet i anus, så vil du aldrig igen undvære disser festfyrværkeri af orgasmer. Prostata punktet eller forkortet P-punktet sidder ca. 10 cm oppe i anus og venter bare på at blive opdaget. På Private Plays sider kan du sagtens gå på jagt efter frække produkter til mænd, som vil give dig utallige timers nydelse.

Glidecreme er altid en stor sællert, og det hænger nok sammen med både det populære anallegetøj og onaniprodukterne. Private Play har over 30 forskellige typer af glidecreme, så du kan prøve dig frem til den, som er bedst for dig.

Der er jo også delay-spray, som giver dig som mand en chance for at holde lidt længere under legen og samlejet. Dette er altid en favorit hos mænd, men bestemt også hos deres partnere, som nyder godt af den lidt ekstra tid på lagnet.

Penispumper som forstørrer penis omgående, eller den berømte penis-sleeve også kaldet penis-hylster er også en kæmpe favorit på top 10 listen til mænd. Her igen sikkert også på hitlisten hos kvinderne eller partneren, da de jo er dem, som nyder godt af, at deres mand pludselig er noget større end normalt. Private Play ved fra vores kunder igennem undersøgelser, at for eksempel penis-hylster også er super populære under rolleleg. Fantasierne kan løbe frit, ved pludselig at mærke din mand på en helt ny måde, når han er påført et penis-hylster og har en ”helt ny” penis at tilfredsstille med. Private Play har et stort populært udvalg, som du kan se igennem. Til information kan du få udløsning i dem, og de er nemme at rengøre.

Er du til fetish og bondage, så er du præcis som de andre mænd, der også har frække læder eller latextrusser med lynlås, eller et sexet læderkilt lige til et sexet rollespil.

Sidst men ikke mindst er håndjern altid en favorit og på top 10 listen. Men vi anbefaler dig også at se sættene igennem. Der finder du blandede sæt med både håndjern, masker, reb, fastholdende lænker og måske en lille pisk.

Top 10 listen til mænd opdateres løbende for, at du kan følge med i hvad de andre køber og elsker af produkter.

God jagt igennem alle de spændende produkter, som vil give dig utallige af timer med sexet leg.