Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Pleaser Super Masturbator Æg

Original price was: 89,00 kr..Current price is: 69,00 kr..

Pleaser Super Masturbator Æg Hvid er det ultimative valg for mænd, der ønsker at fordybe sig i deres sensuelle ønsker og opleve intime stunder, der er fyldt med lidenskab og tilfredsstillelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende stimulation til ham: Pleaser Super Masturbator Æg

Savner du spænding, når du har kvalitetstid med dig selv? Så gør dine erotiske øjeblikke endnu bedre med Pleaser Super Masturbator Æg. Dette fleksible masturbator æg er perfekt til ham, der vil krydre sine onanioplevelser og opleve dejlig stimulation af penis.

Det bedste ved dette masturbator æg er dets fantastiske fleksibilitet og strækbarhed. Uanset din penisstørrelse vil dette æg forme sig perfekt omkring dig, hvilket skaber en skræddersyet pasform, der sikrer maksimal nydelse og komfort.

Indeni finder du en tekstureret lystkanal med varierende struktur og mønstre, der er designet til at stimulere penis. Masturbatoren er også lavet i et enormt blødt og behageligt TPE-materiale, der føles helt igennem fantastisk og gør din stimulation endnu bedre.

Med Pleaser Super Masturbator Æg kan du tage legen ud af soveværelset og ud i badet. Denne masturbator er nemlig vandtæt, hvilket betyder, at du kan slappe endnu mere af, når du står under bruseren eller ligger i badekarret.

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele: 

  • Luksuriøst og stilfuldt design.
  • Spændende struktur indeni.
  • Enormt fleksibel – passer til din penisstørrelse.
  • Lavet i blødt og lækkert materiale.
  • Vandtæt.

Information

Mærke: Pleaser
Farve: Hvid
God til: Mand
Stimulering: Penis
Størrelse: 8,5 x 2,5 x 1,6 cm
Vægt: 118 gram 
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme