BDSM sexlegetøj favoritter

SPIL.LEG.SCOR DIN PARTNER

SKRU OP FOR PASSIONEN MED EROTISKE SPIL

 

se spil & bokse
Sæt gang i sanser & fantasien

SLIP TANKERNE LØS OG PIR DIN PARTNER MED BLINDFOLDS

 

KØB BLINDBOLDS
Køb dildo og vibrator til kvinder hos Private Play

Vil anmelde for Private Play?

Bliv tester/ anmelder for Private Play og giv dine erfaringer videre til andre kvinder og mænd. Vi kan skrive tykt og tyndt om vores kvalitetsprodukter, men kun ægte beskrivelser fra jer bruger skaber bedst indtryk. Bliv tester/ anmelder hos Private Play og bliv en del af vores community.

Læs mere her

BDSM / Fetish

Bondage og andre skønne lege er mange, og hos Private Play er vi klar til at hjælpe dig med at få dine frække fetish til at gå i opfyldelse. Her finder du netop alt til fetishisten, til BDSM-entusiasten, men også til dem, der bare godt kan lide at eksperimentere med de lidt mere kinky produkter og kaste sig ud og noget anderledes og spændende.

Vi byder dig velkommen i det mere kinky hjørne af Private Play, hvor du finder alt slags fetish sexlegetøj fra piske til paddles, bondagetape, manchetter og frække tætsiddende kostumer. Alle vores produkter her er perfekte til ekstra kinky sexoplevelser, som du kan kaste dig ud i for at skabe ekstra spænding. Vi ved, hvor vigtigt det er for dig, som eksperimenterer med fetish legetøj, at produkterne er af høj kvalitet. Derfor har vi nøje udvalgt vores produkter, for at give dig den allerbedste oplevelse.

Hvad er fetish egentlig?

Fetish er et begreb, som åbner op for mange fantasier og som gennem tiden har fået mange forskellige meninger. I sig selv betyder ordet fetish dog det at tænde seksuelt på en speciel genstand eller materiale, og ordet fetish lægger derfor op til subjektiv fortolkning. Fetish kan derfor være alt, hvad man forbinder med ’anderledes’, og det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser.

Her hos Private Play er vi ikke i tvivl om, at der i os alle gemmer sig en fetishist – det handler bare om at finde den. Den bedste måde at gøre dette, er ved at eksperimentere og kaste dig ud i noget nyt og spændende. Du bør altså ikke gemme din indre fetish væk, men i stedet udleve den og nyde den frit.

Se BDSM sexlegetøj

Pift sexlivet op med fetish legetøj

Der findes et utal af måder, hvorpå man kan tilføre lidt ekstra ny spænding ind i soveværelset. En måde er blandt andet fetish legetøj. Inden for fetish legetøj finder du en bunke af muligheder for at at udforske hinanden og jeres sexliv.

Fx er bondage super populært som fetish legetøj, og med dette kan man udforske princippet om dominans, hvor du enten kan tage kontrol over din partner, eller lade dem tage kontrol over dig og din krop. Dette kan være pirrende og tændende, hvis man formår at give slip, slappe af og stole på hinanden.

Et andet meget kendt fænomen inden for sexlegetøj er piske, som kan bruges til spanking. Essensen i spanking, hvorend du kan lide at spanke eller måske bedre lide at blive spanket, er at det kan tænde en og give en ophidsende sus i kroppen, når pisken rammer. Dette skyldes, at den milde smerte kan have en meget forførende effekt.

Alt i alt rummer markedet tonsvis af fetish sexlegetøj, og her hos Private Play har vi fingrene i masser af det – og i bedste kvalitet. Om det blot er et sæt håndjern til nybegyndere eller noget mere specifikt til dem der er mere inde i det – Hos Private Play finder du i vores kinky fetish hjørne alt, hvad du kan fantasere om.