Fetish Fantasy Sort Bondage Reb 10 meter

99,00 kr.

10 meter lækkert bondage reb fra Fetish Fantasy Serien. Høj kvalitet – perfekt længde.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Gør jeres BDSM-leg frækkere! 

Her får du et superfrækt bondage-reb på 10 meter af høj kvalitet, der giver jer masser af mulighed for at eksperimentere med bongage og bindelege. Den er ideel til dem, der blot ønsker at binde deres partners hænder og fødder, men lang og holdbar nok til dem, der ønsker at engagere sig i reb-binding i Shibari-stil.

Dette bondage-reb fra Fetish Fantasy er lavet af polyester og har en total længde på 89 cm. Kast jer ud i sjove og vilde lege og udlev jeres frækkeste fantasier.

Fantastiske Fordele: 

  • 10 meter.
  • længde på 89 cm.
  • Lavet af polyester.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Fetish Fantasy Sort Bondage Reb 10 meter”