Bound Plush Deluxe Paddle Sort

95,00 kr.

Opdag kraften og nydelsen ved Bound Plush Deluxe Paddle Sort. Lad dig forføre af dens perfekte balance mellem smerte og nydelse og skab uforglemmelige øjeblikke af intens dominans og underkastelse.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Pirrende leg med Bound Deluxe Paddle Sort

Med Bound Deluxe Paddle kan du udforske grænserne af lyst og smerte på en enestående og forførende måde. Denne luksuriøse paddle er skabt til at tilfredsstille selv de mest krævende BDSM-entusiaster. Designet er enkelt og elegant med en overflade af blødt stof.

Denne paddle åbner døren til en verden af dominans og underkastelse. Med Bound Deluxe Paddle Sort kan du udforske grænserne af kontrol og begær. Hver bevægelse bringer en blanding af spænding og forventning, og hvert slag vækker dine sanser og vækker lysten hos din partner.

Bound Plush Deluxe Paddle i sort kan bruges af både begyndere og erfarne inden for BDSM. Den har en praktisk størrelse på 31,5 cm, så du nemt kan holde om paddlen samtidig med at levere hårde eller blide slag bagi, på lårene eller henover brysterne. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser for, hvor fræk jeres leg skal være.

Kommer i en praktisk Bound opbevaringspose – Perfekt til placere diskret i skuffen så du altid nemt kan finde dit yndlingslegetøj frem.

Fantastiske Fordele: 

  • Simpelt og luksuriøst design.
  • Kan bruges af mænd og kvinder.
  • Kan bruges af begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Det perfekte BDSM-tilbehør til kinky leg.

2 anmeldelser af Bound Plush Deluxe Paddle Sort

  1. Trine

    Hold da op! Hvis man kan lide smæk bagi så er denne paddle en must have… wooww

  2. Philip

    Ganske glimrende paddle til prisen. Konen klager ikke

Tilføj en anmeldelse af varen