Begynder guide til bondage

begynder-guide-til-bondage

Begynder guide til bondage 

Velkommen til guiden, hvor vi vil introducere dig for alt inden for bondage sexlegetøj. Hvis du er en af de mange mennesker, der tror, at Private Plays bondage sektion er skrevet på et fremmedsprog, er du ikke alene. Der er så mange produkter, værktøjer, legetøj og ord at lære, at bare at forstå funktionen af noget af udstyret, og ikke mindst bruge det, kan være svært.

Læs med og få et kig på de facinerende verdener af straf, såvel som sadomasochisme.

Hvorfor gør folk det? 

Bondage, eller også kaldet BDSM, omfatter en bred vifte af adfærd, som mange mennesker synes er sexet og seksuelt tilfredsstillende. Nogle kinks er mere ligetil end andre.

  • Eksperimenter med magtspil (underkastelse og dominans)
  • Udvide ens horisont med hensyn til seksualitet og sensualitet
  • For at udforske fetish, kinks og rollespil
  • Forøge seksuelt repertoire og teknikker
  • Revolutionér og optimér seksuel nydelse..

Blid bondage

Du og din partner kan deltage i en række bondage aktiviteter. Blid bondage er et glimrende sted at starte, hvis du er ny på fetishscenen. Blid bondage er den mildere og mindre avancerede form for bondage, som navnet antyder. 

Manchetter, bind for øjnene, håndjern, halsbånd og andre lignende genstanden bruges til bild bondage. Fortsæt med at læse, hvis du er interesseret i at lære mere om den vilde verden af bondage. 

Håndjern er et fantastisk bud, hvis du ønsker at udfolde din dominerende/underdanige fantasier, mens du stadig føler dig tryg som nybegynder i fetishverdenen. Håndjern og bind for øjnene giver dig en fræk fornemmelse af det kendte dom/sub-spil, men det er også på en sværhedsgrad, hvor alle kan være med

Læs mere forneden, hvor vi nævner nogle forskellige nydelseslegetøj, som måske gavner jeres lyster. Og som en ekstra lille snack, har vi smidt nogle kategorier ind, som jovist, måske passer til den mere øvede elsker, men kan stadig være en sjov lille ting at have i baghovedet, hvis man selv er interesseret i at prøve det.

bondage-sexlegetoej-private-play

Forskellige typer af bondage sexlegetøj

Blindfold / Bind for øjnene

Bæreren af et bind for øjnene er ikke i stand til at se noget. Blindfold (bind ment til øjnene) kan bruges som en traditionel sovemaske eller som et tørklæde, der skal bindes.

Bærerens øvrige sanser styrkes, når bærerens syn begrænses. Dette kan gøre dig mere følsom over for ting som berøring, smag, lugt og lyd. Partneren, der er blindet, er mindre tilbøjelig til at være selvbevidst om at eksperimentere.

Bondage hætter

Bondage hætter kommer i en række stilarter, der passer til dine krav, uanset om du vil eksperimentere med sensorisk afsavn, temperatur og kontrolleg, eller bare ønsker at påtage dig en ny persona for aftenen, så kan en bondage hætte måske være lige noget for dig.

Disse former for hætter, som nogle gange forvekslet med bind for øjnene, dækker halvdelen eller hele hovedet og ansigtet. De findes i en række forskellige former og størrelser, hvor nogle har ingen mund-, næse- eller øjenhuller og andre har helt åbne ansigter. 

Bondage hætter bruges til at ændre ens udseende og til at fratage bærerens en eller flere af deres sanser. Der er nogle hætter, der har gags og andet indbygget i dem.

Elektronisk sex legetøj

Ethvert legetøj, der bruger elektricitet, som en trigger for at fremkalde sanselige fornøjelser eller ubehag. Elektrosex-legetøj kommer med en bred vifte af tilbehør, herunder dildoer, buttplugs, kuglevibratorer, samt elektrificerede handsker og brystklemmer

Fornemmelsen af elektrisk legetøj ligner vibration, men den er mere dyb, da niveauerne kan tilpasses, kan du derfor begynde langsomt og gradvist øge for at garantere, at du altid er komfortabel med de niveauer, du arbejder med.

Fjer og ticklers

Fjer bruges til at kilde og drille huden, og en fjerkilde er bygget helt eller for det meste af fjer. Fornemmelsen af en fjer, der børster mod din hud, stimulerer nerveender, giver dig gåsehud og gør dig midlertidig mere følsom over for berøring.

Ticklers bruges ofte under forspil for at øge mental ophidselse ved at øge den erotiske følelse og skabe en opbygning af forventelser om seksuel kontakt.

Kig her under fjer & ticklers, hvor du kan finde alle slags ticklers der kan være med til at pirre din partner i hede og krydre jeres sexlege lidt op.

Flogger

Hvad er en flogger? Jo, en flogger er et pisk-lignende objekt som har flere overflader, som alle samtidig, rammer huden nogenlunde samme tid. Da floggers spreder kraften fra slaget over et større overfladeareal, er smerte ofte mindre end forårsaget af en almindelig pisk. 

Floggers er geniale under forspil – selv hvis det kun er til at drille din partner ved at køre bladene op og ned af huden for at få deres hjerte til at pumpe en smule hurtigere.

Gagballs 

Også kaldt Ball Gags. Formålet med en gag ball er at dæmpe eller forhindre brugeren i at tale. De forhindrer normalt ikke vejrtrækningen. Denne form for boldtype er en enhed, der bæres rundt om eller over hovedet med en gummibold, der sidder inde i bærerens læber og tænder for at eftergive sig sin partners ønsker, uden de store protester.

Da bæreren ikke er i stand til at kommunikere skal de to villige parter finde en mere kreativ måde at kommunikere. Bæreren skal have fokus på kropssprog eller krops signaler, mens partneren skal blive dygtigere til at fortolke deres elskers behov under leg. Andre slags gags, såsom bits, kroge, ringe og mere, falder ind under denne kategori. find alle disse på under gagballs.

Halsbånd og snor

Et halsbånd og evt. tilhørende snor, når bruges sammen, omfatter en bondage-pakke, der kan bruges til at kontrollere brugeren ved at rykke til snoren, der er forbundet til halsbåndet. Når halsbåndet bæres alene, kan dette være et tegn på ejerskab, men den kan også bruges til at korrigere kropsholdning eller til rent dekoration og pynt.

Nogle halsbånd har låsbare spænder, der forhindrer bæreren i at fjerne den, hvilket fremkalder en følelse af hjælpeløshed eller følelse af ejerskab. Mange halsbånd har en frontal O-ring, der kan bruges til at fastgøre snoren, seler eller andet bondageudstyr til.

bdsm-sexlegetoej private play

Klitoris klemmer og bryst klemmer

Dette lille snedige apparat kan fungere som et dekorativ smykke, der kan hænges over klitorissen, hvilket forårsager både smerte og glæde hos bæreren.

Klitoris klemmer kan fremkalde en bedøvende følelse i klitoris, såvel som en mild smerte, der kan være ophidsende, for at intensivere seksuel frustration. Klitoris klemmer fremmer klitorisudvidelse, hvilket kan være nyttigt til at lette klitorisberøring under sex. Se hele udvalget under brystklemmer.

Kyskhedsbælter

Et kyshedsbælte er et stykke udstyr, der bæres på eller over kønsorganerne for at forhindre seksuel funktion eller adgang. 

Nogle bæres for en visuel effekt (for eksempel i et rollespilsscenarie), men mange i denne kategori vil tillade brugeren at bære dem i en længere periode, hvilket tillader andre kropsfunktioner, men begrænser seksuel kontakt med andre og med dem selv.

Under kyskhedssexlegetøj kan du med garanti finde noget der tilfredsstiller enhver part, både begynderen såvel som den erfarne elsker. 

Masker 

En dekorativ ansigtsgenstand, der kan bruges til at forbedre eller skjule udseendet af dem der nu vælger at bruge den. En maske kan være med til at skjule din identitet og så meget mere. For at undgå at blive genkendt personligt, på billeder eller på film, bæres denne sædvanligvis under fetish- og swingerfest og begivenheder.

Masker bruges ofte i rollespil for at skabe et nyt image blandt partnere.

Håndjern

Håndjern er en type håndledsbegrænsning, hvor de to hænder er forbundet med hinanden. De er normalt lavet af metal i standard polit-stil og består af to håndledsmanchetter og en kæde.

Håndjern bruges typisk til at fastgøre hænderne bag bærerens ryg, men de kan også bruges til at fastgøre håndleddene omkring en genstand, armlæn, sengekant og meget mere. Dette er med til at forhindre, at bæreren bevæger sig fra deres nuværende position.

Find flere eksklusive håndjern her, som sikrer en hyggelig og mere spændende aften med din partner.

haandjern sexlegetøj

Paddles 

Et fladt redskab, normalt med et håndtag, der bruges til at “spanke” en anden person, eller måske dig selv på samme måde som en hånd. De fås i en række forskellige teksturer for at frembringe forskellige fornemmelser, der enten forstærker eller absorbere kraft, hvilket gør stødet hårdere eller blødere.

Størstedelen af paddles er lavet af læder, som er meget blødere mod huden end træ og producerer et højt “klap”, der forstærker begge parters oplevelse. Spanking bruges ofte i sanseleg for at forbedre berøring ved at stimulere nerveender i bag partiet og dermed forårsage et adrenalinsus set uden lige.

Nysgerrig? I kategorien paddles, der er til dig der elsker lige disciplinering. 

Pisk

En pisk har en enkelt overflade, der kan bruges til at påføre en anden person det behagelige smerte en bondage-elsker er ude efter. De fås i en række former, størrelser og stilarter. 

Piske har often et mere intens sting end paddles og floggers.

Besøg kategorien for piske, hvor du kan finde produkter hvad enten du kan lide et blidt klap i numsen eller til lidt hårdere klask i den bare.

Bondage reb

Enhver længde af reb, der sælges specifikt med det formål at binde en person, er kendt som bondage reb.

Bondage reb er specielt lavet til at binde folk op og bør ikke byttes til reb, der findes i byggemarkeder eller lignende steder, som nogle gange er hårdere mod huden og for stive til at binde indviklede knuder.

Vi anbefaler, at du tager et kig forbi bondage reb. Her finder du reb passende lige fra begynderen til den mere avanceret fornøjelses entusiast. Plus man kan altid lige smide et par ekstra håndjern med på vejen for lige at få det ekstra pift.

Bondage sæt

Nu er vi igennem en lang række produktkategorier. Er forvirringen total? Tøv ikke. vi tilbyder massevis af bondage sæt som er perfekt til begyndere og mere erfarne. I de lækre bondage sæt finder du alt hvad du begærer eller frækt simpelt bondage sæt med udstyr til at komme i gang med denne vidunderlige verden. Se de udvalgte favoritter herunder og god fornøjelse!