Alt om kyskhedsbælte til mænd

Bon4Mplus L Kyskhedsbælte M-L Rustfrit Stål

Bliv klog på kyskhedsbælte til mænd

Vi taler ikke om de skræmmende metalundertøj, vi forbinder med middelalderen. I stedet vil vi taget et kig på, hvad et moderne kyskhedsbælte til mænd er, og det grundlæggende, du bør vide, før du investerer din tid og penge. Velkommen til et univers med penisbur / pikbur / kyskhedssexlegetøj.

Lad os dykke ned i kyskhedsbælte til mænd sammen…

Hvad kan jeg bruge et kyskhedsbælte til?

Kontrol

I mange BDSM-praksis og lege er der en magtudveksling – hvor den ene person tager kontrollen, og den anden giver afkald på deres kontrol. Den, der har nøgle til dit bælte, er den, der har magten til at regulere deres partners fornøjelse

Drilleri 

Hvad angår fornøjelse, hvis nogen ikke ønsker at dykke ned i hardcore BDSM, er det den simple handling at forhindre onani og dermed opnå seksuel tilfredsstillelse. Forestil dig at få din partner til at bære et penisbur hele dagen og sende ham eller hende frække beskeder.

Ydmygelse og tortur

Hvis du skulle bære en af ​​disse kyskhedsbælter til mænd i uger, måneder eller længere, ville det så ikke blive betragtet som tortur? Du kan også vædde med, at når du tager det af, vil det være noget af det bedste sex i dit liv. Mange af disse elementer tilføjer også et niveau af erotisk ydmygelse.

Ophidselse og erotik

Det kan være den simple følelse af metallet eller læderet mod din hud, eller den lækre frække hemmelighed, når du har det på under tøjet på arbejde eller ude med vennerne. Selv den seksuelle frustration kan være lige så behagelig som selve sexhandlingen.

BDSM-leg

Alle eksemplerne ovenfor kan kombineres til BDSM-leg – til ting som at kontrollere handlinger eller adfærd, opretholde regler, træne en underdanig, give belønninger osv.

For eksempel: Lås en af ​​disse kyskhedsbælte til mænd på din mand, og han får den ikke af, før hans pligter er overstået – vi vil vædde på, at huset ville være pletfrit.

Hvilke typer kyskhedsbælter til mænd findes der?

Det grundlæggende design af kvindelige kyskhedsbælter er stort set det samme på tværs af de fleste modeller og mærker – et bælte med en U-formet rem, der går mellem benene.

Nogle gange vil du se nogle med ekstra stropper, der går rundt om benene. Nogle vil også have et bredere afsnit omkring numsen (for at forhindre anal stimulering).

Kyskhedsbælte til mænd designs er også ligetil, med nogle justeringer, der passer til hvad enten bæreren eller dominanten leder efter. Der vil være en ring, der går rundt om pungen og penis, med et eller andet arrangement af metalløkker eller støbte rør/hylstre, der kan låses på plads.

Du finder måske også designs, der er mere i vejen for “plader”, der komprimerer adgang til privatdelene.

Nogle kommer med en vaginal dildo, analdildoer/prober fastgjort til bæltet, andre kommer med urinrørsstænger (til mænd).

Prøv også noget elektrisk stimulering, der kan give kønsorganerne et blidt (eller knap så blidt) zap

Bemærk dog: De fleste Kyskhedsbælte til mænd kommer med en lås og en nøgle. Selvom nogle måske ikke gør dette og kun har en bælte-lignende løkkefastgørelse. Disse er mere rettet mod folk, der ønsker følelsen af ​​et kyskhedsbælte, men uden den kontrollerende karakter af en lås.

Hvordan sikrer jeg mig den passer ordentligt?

Det er vigtigt, at dit kyskhedsbælte passer korrekt, især for mænd. Der bør ikke være overskydende friktion, der gnider huden rå (selvom nogle mindre gnidninger er almindelige). Der bør heller ikke være noget tryk, der begrænser blodgennemstrømningen.

Husk: De skal være tætsiddende, men (relativt) behagelige at have på. Ethvert ubehag bør komme fra seksuel spænding og derefter trække sig tilbage. Hvis du oplever fortsat ubehag, tag straks kyskhedsbætet af og prøv måske igen på et senere tidspunkt.

Hvilke materialer er kyskhedsbælter lavet af?

Du bør sigte efter 100% silikone, rustfrit stål, titanium, polycarbonat eller ABS-plast (eller en kombination). Alle disse er kropssikre og nemme at rengøre.

Hvad angår læder, er der masser af bæltemagere og kink-elskere, der elsker og forguder dette materiale (det ser trods alt smukt ud). Det er dog vigtigt at huske på, at læder er porøst, høj vedligeholdelse og umuligt at sterilisere.

Så vær ekstra forsigtig med pleje og rengøring. De er heller ikke egnede til langtidsbrug.

Sørg endelig for, at enhver udsmykning også er lavet af kropssikre materialer, og at eventuelle løfter om dit legetøj er af rustfrit stål er ægte (og ikke kun belagt eller skåret med nikkel)

Hvor kan jeg købe kyskhedsbælte til mænd?

Hvis du køber en for første gang og ikke har nogen idé om, hvad der passer til eller fungerer med din krop, er det sandsynligvis bedre at købe en billigere enhed. På den måde, hvis du ikke kan lide det, har du ikke spildt dine penge.

Når du er blevet mere sikker på hvad du kan lide og dine præferencer, kan du købe en af højere kvalitet (og smide den gamle ud eller opbevare den i en æske af sentimentale årsager).

Husk nu sikkerhed, sindstilstand, ædru og samtykke

Hver gang du begynder på nogen form for BDSM-leg, er det vigtigt at følge og være sikker på:

  • Er selve bæltet sikkert at have på? 
  • Er den dominante ansvarlig nok til ikke at miste nøglen? 
  • Ønsker bæreren faktisk at bære bæltet?

EKSEMPEL: Hver gang du bærer et kyskhedsbælte, skal du være ekstra forsigtig med den daglige hygiejne. Men hvis du er nødt til at bære bæltet i længere perioder væk fra din dominante partner, som har kontrollen, bør de give dig mulighed for at fjerne det for at give det (og din krop) en ordentlig rengøring efter en rimelig tidsplan. 

Og, som altid, skal den underdanige have lov til at bruge deres stop-ord, hvis de føler, at noget går galt, eller de har nået et uoverskueligt niveau af ubehag.