BON4 Humbler med Hængelås Transparent

699,00 kr.

Frækt tilbehør til ham, der har brug for en lektion i lydighed.

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Er dit bur ikke nok? 

Bon4 Humbler sikrer, at manden til enhver tid kan få en lektion i lydighed og underkaste dig dine lyster og partners befalinger. Dette tilbehør skal placeres bag lårene, og så låser du det omkring hans kugler og strækker dem tilbage. Dette vil tvinge ham til at få en ordentlig kropsholdning og en bedre attitude.

Denne humbler er fremstillet i et transparent materiale, som giver dig mulighed for at se, hvordan huden bliver strakt ud mellem de to dele, der skal låses sammen. Bemærk, at den ikke er justerbar, så du får ikke mere end 1 centimeters åbningshøjde. Delene skal blot låses sammen og forhindrer manden i at flygte. Nøglebæreren har altså fuld kontrol over sin underdanige.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til total underkastelse.
  • Giver et frækt udseende.
  • Afrundede kanter for en behagligere følelse.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme