Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fleshlight Girls Lana Rhoades Destiny

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Dejlig Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien med en præcis støbning af Lana Rhoades’ vagina. Perfekt til intime stunder i soveværelset.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fræk leg med Lana! 

Har du altid haft et godt øje til pornostjernen Lana Rhoades? Nu kan du udleve dine frækkeste fantasier med hende. Denne Fleshlight fra Fleshlight Girls-serien giver dig mulighed for at nyde en støbning af hendes vagina. Perfekt til dejlige onani-stunder alene eller sammen med en partner.

Denne Fleshlight gemmer på en lystkanal med prikker, ribber og riller, der stimulerer penis på en intens og pirrende måde. Derudover har masturbatoren også et vakuum-tryk indeni, som du nemt kan justere ved at skrue på låget. På den måde bestemmer du også helt selv, hvor intens din stimulering skal være.

Fleshlight Girls serien er fremstillet i Real Feel Super Skin, der føles naturlig om din penis og passer til de fleste mænd takket være materialets fleksibilitet. På ydersiden er onani produktet formet som en diskret lommelygte – deraf navnet.

Husk at vaske din Fleshlight efter brug, gerne med rengøring egnet til sexlegetøj. Vi anbefaler brug af glidecreme for en optimal oplevelse. Hvis du gerne vil bevare blødheden og den dejlige overflade, så anbefaler vi, at du benytter Fleshlight pulver sammen med dit produkt.

Fantastiske Fordele: 

  • Formet efter Lana Rhoades vagina.
  • Justerbart vakuumtryk – så du kan styre intensiteten.
  • Fremstillet i Real Feel Super Skin.
  • Kan bruges af næsten alle penisstørrelser.
  • Gør både solo- og parleg mere spændende.
  • Lystkanal med prikker, ribber og riller.

Information

Mærke: Fleshlight
Model: Lana Rhoades
Farve: Naturfarvet
God til: Mand
Stimulering: Penis
Længde: 25 cm
Diameter: Strækbar
Vandtæt: Ja
Materiale: TPE

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme