🚚 Bestil nu og modtag i morgen

Pjur Aqua vandbaseret glidecreme 100 ml.

49,00 kr.

God og allergivenlig, vandbaseret glidecreme fra Pjur til dig, der gerne vil opleve en glidende fornemmelse til en erotisk aften!

På lager

✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 29,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Den glidende løsning! 

Vil du gerne opleve en glidende fornemmelse under solo-leg eller sammen med din partner? Så anbefaler vi denne vandbaserede glidecreme fra Pjur. Glidecremen fungerer godt sammen med dit yndlingssexlegetøj – materialet betyder intet! Derudover er glidecremen også kompatibel med kondomer, og så er den hud-venlig. Du kan trygt benytte denne glidecreme til alle kropsåbninger. Den er testet allergivenlig, og så har den ingen smag eller duft.

Bruger du denne glidecreme sammen med dit legetøj, vil du opleve, at det er nemt at rengøre. Vi anbefaler dog stadig, at du benytter sexlegetøjsrengøring, så du får et helt rent produkt. Derudover er det nemt at rengøre fra overflade, og du vil ikke opleve, at den klistrer sig fast til dig.

Fantastiske Fordele: 

  • Allergitestet
  • Kompatibel med sexlegetøj og kondomer
  • Duft- og smags neutral
  • Klæbefri
  • Langvarig glideevne

Detaljer

Indeholder: 100 ml

Ingredienser: Vand, glycerin, ethoxydiglycol, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydroxyethylcellulose, propylene glycol, citric acid, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone

Fremstillet i Tyskland.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pjur Aqua vandbaseret glidecreme 100 ml.”