Fleshlight Wash Rengørings Spray 100 ml

69,00 kr.

Fleshlight Wash Rengørings Spray er et must-have til din Fleshlight. Sikrer den optimale rengøring af dit Fleshlight sleeve.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Fleshlight Wash Rengørings Spray 100 ml – For et hygiejnisk resultat!

Fleshlight Wash 100 ml er en spray til rengøring af dit sexlegetøj.

Hvis du ejer et Fleshlight produkt, så er det et must, at du har et rengøringsmiddel til dit legetøj. Produktet bekæmper bakterier og holder din Fleshlight ren og hygiejnisk.

Fleshlight Wash anbefales til rengøring af alle Fleshlight®-produkter og andet sexlegetøj. Den irriterer ikke din hud. Fleshlight wash er allergi-venlig og god til sensitiv hud. Indeholder Triclosan, som virker antibakterielt og skaber den bedste hygiejne.

Det er ikke fedtet og indeholder ikke alkohol. Det er sikkert at bruge med latex og silikone fra Fleshlight.

For at få det bedste resultat, skal du først vaske dit Fleshlight sleeve – både indvendigt og udvendigt. Derefter sprayer du et godt lag Fleshlight Wash på og lader den tørre.

Vi anbefaler, at du også bruger en Fleshlight pulver, inden du sætter sleevet ind i casen igen. Dette vil gøre, at den beholder sin bløde og lækre overflade.

Fantastiske Fordele: 

  • Sikrer et hygiejnisk resultat!
  • Kan bruges med latex og silikone.
  • Ikke fedtet og indeholder ikke alkohol.
  • Allergi-venlig.

Information

  • Manual: Engelsk
  • Størrelse: 100 ml
  • Materiale: Mild rengørings spray.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme