Bon4 Silikone Pikbur

899,00 kr.

Lækkert penisbur til ham i silikone. Perfekt til ham, der gerne vil eksperimentere med kyskhedsbure.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Skønt penisbur til ham 

Hvis du leder efter et kyskhedsbælte, der kan bæres døgnets 24 timer, så har du fundet det helt rigtige pikbur. Buret er behageligt at have på og passer små og mellem penisstørrelser.

Du skal blot finde ud af, hvilken af de 4 ringe, der passer bedst til dig og tage pikburet på, mens din penis er i slap tilstand. Derefter tager du låsen for at sikre, at pikburet sidder på plads og giver nøglen til din partner. Når penisburet først er lukket, er det din partner, der bestemmer, hvornår du får lov til at slippe fri igen. Du skal derfor opføre dig pænt og gøre, hvad nøglebæreren siger, da han/hun nærmest ejer din penis.

Kyskhedsbæltet har en indre diameter på 3,18 cm og en længde på 6,35 cm. Derudover kommer buret med 4 baseringe, der har diametre på hhv. 40, 44, 48 og 52 mm.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt kyskhedsbur til ham.
  • Perfekt til ham, der gerne vil være submissiv.
  • Kan bæres 24/7.
  • Kommer med 4 forskellige baseringe.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme