Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

CalExotics Bendie Power Probe Sort

229,00 kr.

Frækt og fleksibelt perle-skaft, der både kan bruges solo eller sammen med din partner. Det bliver en hed fornøjelse!

Kun 4 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Oplev Anal Orgasmer med CalExotics Bendie Power Probe Sort

Dyk dybt ned i dine vildeste våde drømme med CalExotics silkebløde silikone Bendie Power Probe. Denne analkæde er designet til at give skøn stimulering til både ham og hende med dens 10 vibrations-, pulsations- og eskaleringsfunktioner. 

Brug de fleksible anal beads til at drille og pirre dig selv eller din partner med ond fræk fornøjelse. Denne erotiske sonde er lavet af en silkeagtig silikone, der bevæger sig, bøjer og bøjer med din krop for at sikre, at du altid let når de ultimative nydelseszoner.

Det forlængede håndtag på vores sonde giver maksimal kontrol og sikkerhed for dig og din partner, mens de intense vibrationer arbejder mod benrystende resultater. Brug knappen let berøring til at bladre gennem 10 meget behagelige vibrationsfunktioner og tage kontrol over en uforglemmelig fornøjelsesoplevelse. 

Rengør massageapparatet før og efter hver brug med varm vask og sæbe. Vi anbefaler også, at du benytter et renseprodukt til sexlegetøj sammen med din rengøring, da dette sikrer det mest hygiejniske resultat. Derudover anbefaler vi også altid, at du benytter en anal glidecreme, når du leger med legetøj beregnet til anal stimulering. Dette sikrer den mest sikre og behagelige oplevelse for både dig og din partner. 

Fantastiske Fordele: 

  • Fleksibel og bøjelig – for en behagelig oplevelse.
  • Perfekt til stimulering af p-punktet.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan bruges alene eller sammen med din partner.
  • 10 fantastiske vibrationsfunktioner.
  • Nem at bruge.
  • Behageligt materiale.

Specifikationer

Mærke: CalExotics
Farve: Sort
God til: Kvinde/mand
Længde: 24,25 cm
Diameter: 3,75 cm
Vandtæt: Ja
Med vibrator: Ja
Stimulation: Anal
Materiale: Silikone
Batteri: 2 x AAA Medfølger ikke.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CalExotics Bendie Power Probe Sort”