Mister B CB-6000 Penisbur

1.199,00 kr.

Frækt kyskhedsbur til ham. Gør jeres leg sjovere og mærk, hvor pirrende det er at nægte ham erektion.

Kun 2 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Penisbur til frække fornøjelser 

Med dette kyskhedsbur kan du være helt sikker på, at legen derhjemme bliver superfræk. Det er ikke kun frækt for ham at se sin pik buret inde, men også for personen, der bestemmer. Dette penisbur er perfekt skræddersyet til den mandelige anatomi og kan let tages af og på.

Materialet, der er brugt til dette pikbur, er nøje valgt grundet dets lette vægt og holdbarhed. Burdelen har ventilerede huller til hygiejne og giver også mulighed for naturlig lufttørring. Den nederste åbning giver nemlig mulighed for, at han kan urinere, selvom han har buret på. Vi anbefaler dog, at du har noget papir tæt på, så du kan tørre eventuelle dryp.

Vi anbefaler stærkt, at du bruger en glidecreme, når du skal have dette bur af igen, så penis nemt kan bevæge sig naturligt op og ned i burdelen. Du kan naturligvis træne dig op til at kunne bære dette bur 24/7 i en ubestemt periode. I sidste ende er det bæreren og nøgleholderen, der bestemmer, hvor lang tid buret skal bæres.

Vær opmærksom på, at nogle mænd har sensitive testikler, og i dette tilfælde kan det godt tage tid at lære, hvilken pasform der er mest behagelig. For de bedste resultater anbefaler vi, at mandens testikler hænger lidt under ringen og burdelen.

Buret er lavet i akryl og har en total længde på 8 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Superfrækt for både bæreren og nøgleholderen.
  • Kan bæres i en ubestemt periode.
  • Kan bæres selvom han skal urinere.

Information

  • Mærke: Mister B
  • Farve: Transparent
  • Størrelse: 8 cm
  • Materiale: Akryl