Bon4L Silikone Pikbur

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 799,00 kr..

Frækt kyskhedsbælte til ham, der gør det nemt at overgive kontrollen.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

En fræk oplevelse for ham

Har du nogensinde overvejet, hvordan det ville være at tage på arbejde eller ud og shoppe, mens din penis er låst inde? Med et kyskhedsbælte overgiver du al kontrollen til nøglebæreren, og det er kun vedkommende, der bestemmer, hvornår du bliver sluppet fri. Dette pikbur tillader, at du kan have det på i lang tid, så det handler om at opføre sig artigt, og så vil nøglebæreren måske give dig lov til at nyde erektioner og udløsning.

Dette pikbur er desuden ideelt til mænd med en penisstørrelse mellem 10 og 12 cm i slap tilstand. Penisburet er lavet i et behageligt silikonemateriale, der gør det rart for ham at have på i længere perioder. Dette pikbur har også huller for enden, som gør det muligt for ham at urinere, mens han har buret på.

Udforsk din underdanighed med Bon4 Silikone Kyskhedsbælte og glæd dig til masser af spændende leg.

Information: 

Dette kyskhedsbælte kommer med en QR-kode, som du nemt kan scanne med din smartphone. Når du har scannet koden, kan du se instruktionsfilmen for yderligere information om dette produkt og udfylde den unikke kode for at kræve 1 års fuld garanti!

Fantastiske Fordele: 

  • Fire forskellige ringe – så du får den mest behagelige oplevelse.
  • Hængelås i topkvalitet.
  • Behagelige silikonemateriale.

Detaljer

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme