Fetish Fantasy Alligator Brystklemmer med Kæde

149,00 kr.

Disse Fetish Fantasy Alligator Brystklemmer med Kæde er lavet i holdbart materiale og i god kvalitet.

Brystklemmerne formår at muliggøre en fræk men skånsom pirring af brystvorterne, som nemt og hurtigt kan justeres efter behov.

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Med disse nybegynder Alligator Nipple Clamps, får du et par brystklemmer, der virkelig formår at pirre dine følsomme brystvorter og kærtegne dem på en sensuel måde. Brystklemmerne er af god kvalitet.

De er lavet i holdbart metal og dækket med bløde og behagelige gummiforinger. De er perfekte til nybegyndere, der eksperimenterer inden for fetish-verdenen eller til fetishentusiaster, der værdsætter at pirre de erogene og følsomme brystvorter.

Brystklemmerne er justerbare og trykket, der påføres brustvorten, kan nemt og hurtigt justeres ved at dreje på skruen. Kæderne er med til at forøge trykket, når de er i bevægelse, og kæden svinger.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme