Bound Extreme Funnel Gag

399,00 kr.

Udlev dine frækkeste fetish fantasier med denne funnel gag fra Bound by Private Play.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Hed fetish leg til par – Bound Gag med Tragt Sort

Lad denne innovative gag med tragt fra Bound by Private Play være det perfekte redskab til at udleve de frækkeste fetish fantasier. Med denne funnel gag kan du tvinge din sub eller slave til at sluge hver en dråbe!

Denne gag skal blot placeres rundt om hovedet og derefter lukkes til med de justerbare spænder. Tragten er aftagelig, så der er plads til at tilpasse legen til jeres behov. I kan f.eks. lade denne gag stå åbent, så der er fri adgang til munden, eller I kan bruge den medfølgende prop, så den submissive ikke kan sige et ord.

Brug denne gag alene eller sammen med andet frækt fetish legetøj for den ultimative oplevelse. Vi har et bredt udvalg af fetish legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske her på vores hjemmeside.

Super nem at samle, skille ad samt rengøre.

Fantastiske Fordele: 

  • Kinky og lækkert design.
  • Justerbare spænder – for den bedste pasform.
  • Kommer med aftagelig tragt og prop.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Gag i lækkert PU-læder.

Specifikationer

Mærke: Bound
Farve: Sort
God til: Begge
Rør: Længde: 23 cm
Diameter: 3,3 cm
Tragt: Diameter: 14,5 cm
Materiale: PU-læder

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme