Fifty Shades of Grey You Are Mine Metal Håndjern

149,00 kr.

Sølvfarvede håndjern i et kinky udseende fra Fifty Shades of Grey.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Du er min! 

Med You Are Mine Metal Håndjern fra Fifty Shades of Grey hersker der ingen tvivl om, hvem der bestemmer. Brug håndjernene på hinanden, eller gør det tydeligt mellem jer, hvem der er den dominerende, og hvem der er den submissive. Perfekt til jer, der elsker frække rollespilslege eller dominanslege.

Håndjernene kan bruges som forspilstilbehør, hvor du f.eks. sætter ham/hende fast til sengestolpen, mens du udfører oralsex på ham/hende. Du kan dog også bruge håndjernene under selve akten for at understrege, hvem der er i kontrol.

Ud over at kunne gøre jeres leg mere spændende, så er håndjern også det perfekte legetøj til begyndere inden for BDSM-verdenen. Du kan naturligvis også bruge håndjern, hvis du er en mere erfaren BDSM-entusiast, men håndjern fungerer godt som et soft-bondage tilbehør, og er et behageligt sted at starte for jer, der stadig eksperimenterer med idéen om kinky lege.

Bemærk, at håndjernene kommer med en fin opbevaringspose i grå satin.

Fantastiske Fordele: 

  • Fræk og spændende måde at gøre sex mere intimt!
  • Kan benyttes af både begyndere og erfarne BDSM-entusiaster.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.
  • Kommer med 2 nøgler, men kan også åbnes i siden.
  • Kinky udseende!

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sølv
Længde: 26,7 cm
Materiale: Metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme