Fifty Shades of Grey Dobbelt Blindfold Sæt

99,00 kr.

Dobbeltpakke blindfold fra den officielle Fifty Shades of Grey Pleasure kollektion.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det sanselige bondage-tilbehør

Vil du og din partner gerne eksperimentere med blid bondage? Så bør I prøve dette blindfold-sæt fra Fifty Shades of Grey. Perfekt til jer, der gerne vil bringe lidt spænding ind i soveværelset.

De to blindfolds har et simpelt, men elegant design og kommer i to forskellige farver; sort og grå. Når du først tager er blindfold på, vil du opleve, at dine sanser virker skærpede, og dermed er enhver berøring mere intens og behagelig.

Du kan naturligvis også bruge disse blindfolds som natbriller til at lukke solen ude og dermed få en bedre søvn.

Brug disse blindfolds alene eller sammen med andet frækt legetøj. Fifty Shades kollektionen har masser af fantastisk sexlegetøj, som kan gøre jeres leg endnu bedre! Se mere af Fifty Shades kollektionen her.

Fantastiske Fordele: 

  • Materiale bestående af satin og kunstpels – for komfort og lækkert design.
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere inden for soft-bondage.
  • Inkluderer en flot satin opbevaringspose.
  • Kan bruges af og på både mænd og kvinder.

Information

Mærke: Fifty Shades of Grey
Farve: Sort/grå
God til: Begge
Længde: 19 cm
Vægt: 63 gram
Materiale: Satin, kunstpels

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme