Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy O-Ring Gag Med Brystklemmer

159,20 kr.

Fetish Fantasy O-Ring Gag Med Brystklemmer – Sort / Sølv. Tænder du på bondage i form af gag-ball og brystklemmer, så er dette frække sæt lige noget for dig!

Kun 5 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Få din kæreste til at åbne bredt og sig “AHHH” med denne frække O-ring kneble med tilhørende brystvorteklemmer. Gag består af en lille O-ring af metal indpakket i læder, der er forbundet med to robuste læderremme.

To kædede brystvorteklemmer pirrer dine brystvorter, og de overtrukne klemmer justeres let, så de passer til den ønskede spænding. Læderstropperne justeres, så de passer til de fleste størrelser. Du har kontrol over hvornår og hvor ofte din elsker partner åbner munden …

Bemærk: Den åbne bh vist på kassen er ikke inkluderet.

  • Justerbar Vinyl-hovedrem
  • O-ring holder munden åben
  • Alligator-stil brystvorteklemmer med bløde gummiforinger

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme