Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Fetish Fantasy Spandex hætte Unisex

149,00 kr.

Fræk maske til frækt spil.

På lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Let og tynd maske, så du kan få en anden oplevelse.
Denne maske med et hul til munden er fantastisk til at begrænse syn og lyd, så den person, der bærer masken, kun kan koncentrere sig om, hvad de føler mod deres hud. Maskens er elastiks, så den er behaglig at have på, og passer på alles hoveder.

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy
  • Farve: Sort
  • Vægt: 60 gr
  • Materiale: Elasthan

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme