Icicles No. 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag

339,00 kr.

Lækker håndarbejdet transparent dildo udstyret med bløde læderremme i den ene ende. Pisk og dildo i én! Den perfekte duo til både massage og spanking-fornøjelser.

Kun 1 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Dildo og pisk – en fræk kombination!

Den håndarbejdede glasdildo er udstyret med bløde læderremme i den ene ende. Dette sammensatte duo er perfekt til intim massager og spændende spanking-fornøjelser! Den tydeligt strukturerede dildo kan klimatiseres i varmt eller koldt vand til sofistikerede temperaturspil og muliggør således særligt spændende øjeblikke af fornøjelse. Glasset er sømløs håndarbejdet og er kendetegnet ved dets allergivenlige egenskaber.

Pisken har 30 snerter i ruskind, som du kan bruge til at straffe din partner. Sørg for, at selve pisken ikke kommer under vand, hvis du ønsker at lege med temperaturer.

Vi anbefaler, at du benytter en glidecreme sammen med dette produkt – til selve dildoen. Når du er færdig med at lege, så er det en god idé at rengøre produktet med lunkent vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for den længste holdbarhed og det mest hygiejniske resultat.

Fantastiske Fordele:

  • Dildo og pisk i en!
  • Allergivenligt glas.
  • Velegnet til hård og kinky leg.
  • Nem at rengøre.

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Icicles No. 38 Pisk med Glas Dildo Håndtag”