Fetish Fantasy Guldkæde Med Brystklemmer

129,00 kr.

Fetish Fantasy Guldkæde Med Brystklemmer i elegant Guld og sort.

Udsmyk og pir dine brystvorter på en og samme tid! Det ser lige så frækt ud, som det føles godt!

Kun 3 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Forkæl dine brystvorter med disse elegante brystklemmer. Disse klemmer er lavet med holdbare metalklemmer og dækket af bløde gummiforinger for ekstraordinær komfort, og er perfekte til både begyndere og fetishentusiaster. Det tryk, du påfører brystvorten, kan justeres ved hjælp af stangskruen. Ved hver bevægelse af kæden stimulerer klemmerne forsigtigt dine brystvorter til utrolige fornemmelser.

Fetish Fantasy Gold er en udsøgt ny kollektion af premium fetish must-haves udviklet til fashion-forward par. Denne moderne linje med dristige nye fetishprodukter har karakteristiske designs, sofistikeret styling og brugerdefinerede koncepter, der er skabt til at begejstre og tilskynde den moderne fetishkender. Oplev Fetish Fantasy Gold-serien i dag – Det er den nye guldstandard for alle dine Fetish-fantasier!

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme