Taboom Læder Halsbånd & Manchetter Sort

299,00 kr.

Superfrækt legetøj fra Taboom til parforhold, der gerne vil eksperimentere med BDSM-udstyr.

Kun 5 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Superfrækt legetøj til parforhold

Vil du og din partner gerne tage jeres leg til nye højder? Så kan vi varmt anbefale dette læder halsbånd med manchetter fra Taboom. Legetøjet er fremstillet i vegansk læder, og så kan det bæres af både ham og/eller hende.

Når du bærer D-ringhalsbåndet, kan det virke enormt pirrende for både dig og din partner. Du viser nemlig total forpligtelse til den dominerende. Både krave og manchetter er foret med fløjl, hvilket gør begge komponenter behagelige at have på og så undgår du hudirritation.

Når du køber produkter fra Taboom, er du garanteret at modtage legetøj, der er fremstillet af materialer af høj kvalitet. Her får du brugervenlige manchetter og halsbånd med solide clips, der holder til hård leg i soveværelset. De er derfor også ideelle at introducere til jeres hede BDSM-leg.

Hvis du er interesseret i at udforske mere inden for BDSM-verdenen, kan vi varmt anbefale, at du kombinere dette produkt med andre varer fra Taboom. Dette eksklusive brand har masser af BDSM-produkter, som fungerer godt sammen og giver dig en glamourøs og kinky oplevelse samtidig.

Fantastiske Fordele: 

  • Frækt og elegant udseende.
  • Fremstillet i kropssikkert materiale.
  • PU-læder og nikkelfri detaljer.
  • Perfekt til par, der gerne vil eksperimentere med BDSM.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Sort
God til: Begge
Materiale: PU-læder, polyester og nikkelfri metal