Fetish Fantasy Pink Passion Bondage Kit

329,00 kr.

Fetish Fantasy Pink Passion Bondage Kit. Udforsk din partners frække sider med dette pink bondage-sæt!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Udforsk hinandens frække side med dette alt-i-en Pink Passion Bondage Kit. Perfekt til par, der ønsker at prøve noget sjovt og anderledes.

Dette begynder-sæt er lavet af stærk nylon af høj kvalitet. Sættet inkluderer et par håndleds- og ankelmanchetter, fire nylonbinder og en slidstærk nylon-kugleprop. Du vil elske udseendet af de lyserøde stropper, din partner vil elske følelsen af ​​at være tilbageholdt.

Oplev spændingen ved bondage og udforsk dine dybeste fetishfantasier!

Inkluderer:

  • (2) Nylon ankelmanchetter
  • (2) Armbånd i nylon
  • (1) Nylon kugleprop
  • (4) Nylonbinder

Information

  • Mærke: Fetish Fantasy series
  • Farve: Pink
  • Størrelse:
  • Materiale: nylon

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme