Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Taboom Brystklemmer med Fjer

89,00 kr.

Smukke og dekorative brystklemmer til hende fra Taboom.

Kun 8 tilbage på lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

For en pirrende oplevelse

Er du interesseret i at eksperimentere inden for BDSM-verdenen, eller vil du gerne tilføje mere til din BDSM-kollektion? Så har vi fundet det helt rigtige til dig. Disse smukke brystklemmer fra Taboom er perfekt til hende, der elsker kinky lege med stil.

Brystvorter er et af de mest sensitive områder på en kvindes krop, og det kan derfor være enormt pirrende at lege med brystklemmer. Med denne brystklemme skal du blot sætte den fast rundt om din brystvorte, hvorefter du tager de justerbare, gyldne ringe og tilpasser den dine mål. På den måde vælger du også selv, hvor meget dine brystvorter skal pirres.

Denne brystklemme er lavet i en skøn kombination af guld og rød, hvor de smukke gulddetaljer bliver fremhævet af klemmens bund, der er prydet med røde fjer. Når du har disse klemmer på, kan du være helt sikker på, at du kommer til at ligne en gudinde, og at dine bryster bliver fremhævet på den mest sexede måde.

Hvis du er interesseret i at udforske mere inden for BDSM-verdenen, kan vi varmt anbefale, at du kombinerer dette produkt med andre varer fra Taboom. Dette eksklusive brand har masser af BDSM-produkter, som fungerer godt sammen og giver dig en glamourøs og kinky oplevelse samtidig!

Fantastiske Fordele: 

  • Supersmukt og luksuriøst udseende.
  • Kan justeres ud fra dit behov.
  • Ser flatterende ud på brystet.
  • Pirrende effekt.
  • Smukke dekorative detaljer.

Information

Mærke: Taboom
Farve: Rød og guld
Størrelse: 16 cm
Materiale: Kunstige fjer, nikkelfri metal