Fetish Fantasy Extreme Hog-Tie Kit – Sort

239,00 kr.

For dig der gerne binde din partner eller nyde spændingen ved bondage lege på en nem og praktisk måde.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Tag total kontrol over din partner med dette Extreme Hogtie Kit. Dette brugervenlige hogtie-sæt inkluderer neopren håndled og ankelmanchetter og et kraftigt metal hogtie. Nyd spændingen ved at blive holdt fast uden at skulle bekymre dig om komplicerede teknikker eller at binde detaljerede knuder. Manchetterne fastgøres med fjederbelastede metalklips og justeres let med velcro, så de passer til de fleste størrelser. Når din partner først er bundet, er det op til dig, hvad der så sker!

Inkluderer:

  • Heavy Duty Metal Hogtie
  • Manchetter i håndled i neopren
  • Ankelmanchetter i neopren

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme