Bestil nu og modtag din ordre i morgen!

Kama Sutra Play sæt

199,00 kr.

Sensuelt Kama Sutra Play sæt til dig, der gerne vil overraskes.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Det bedste play sæt til voksne!

Kama Sutra Play sæt er et erotisk legesæt til dig, der gerne vil overraskes! Sættet indeholder:

Et sæt med 12 Kama Sutra-spillekort: 10 Kama Sutra-positionskort og 2 “Wild Cards” med tips og tricks, blindfold sensuel satinbrokade bindebind med kvaster, aromatics massage olie, kærlighedsolie “hindbærkys” (22 ml) og 3 pakker á 3 ml vandbaseret glidecreme.

Fantastiske Fordele: 

  • Erotisk legesæt til voksne
  • Sjov og spændende måde at lære hinanden bedre at kende

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kama Sutra Play sæt”