Fetish Fantasy Extreme “First Time” Pisk Sort

119,00 kr.

Brug piskens pirrende og strimlede læderhale for at vise, hvem der bestemmer!

Kun 7 tilbage på lager

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den frækkeste første gang

Vis din partner, hvem der bestemmer med “First Time” pisk fra Fetish Fantasy. Giv blot din partner et let og kærligt rap bagi og de vil straks vide, hvem der har kontrollen!

Det brugervenlige og sorte materiale på denne lækre pisk er praktisk og nemt at rengøre. Pisken strimlede læder-hale vil give din partners bagdel en pirrende og god fornemmelse.

Hvis du er interesseret i at eksperimentere mere inden for BDSM-verdenen, har vi et bredt udvalg af frækt BDSM-legetøj, som du er mere end velkommen til at udforske. Du kan se vores udvalg her.

Fantastiske Fordele: 

  • Hot og praktisk design.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Nem at rengøre efter brug.
  • God længde!

Information

Mærke: Fetish Fantasy
Farve: Sort
God til: Begge
Længde 25,5 cm (63,5 cm)
Materiale: Vinyl og metal

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj.

Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter.

Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj her

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Tilkøb evt. en opbevaringspose til dit sexlegetøj

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme