Bound Body Restraints Harness Sæt

135,00 kr.

Udforsk pirrende restriktioner på din krop, når du tager Body Restraints Harness Sæt på fra Bound by Private Play. Dette sæt gør det svært for ham eller hende at bevæge sig – perfekt til frække dominanslege!

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Den perfekte tilføjelse til legen – Bound Body Restraints Harness Sæt

Med Bound Body Restraints Harness Sæt bliver det ikke frækkere! Designet til at tilfredsstille dine mest intense begær, er dette SM-legetøj en sand fornøjelse for dem, der søger ekstrem nydelse og legende dominans.

BDSM-legetøjet er designet med et halsbånd og manchetter, der er forbundet sammen, så den submissive ikke kan bevæge sig. Du vælger selv, om halsbåndet skal sidde foran, eller om det skal sidde bag på ryggen. Dette sæt har også flere kroge, så du selv kan vælge, hvor manchetterne skal sidde, eller om der skal tilføjes andre spændende BDSM-elementer til legen.

Dette BDSM-legetøj er fremstillet af førsteklasses materialer, der sikrer både holdbarhed og komfort under brug. Den ergonomiske og justerbare konstruktion gør det nemt at tilpasse legetøjet til dine specifikke præferencer og størrelser. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, vil dette legetøj give dig mulighed for at udforske og udvide dine grænser på en sikker og behagelig måde.

Kommer i en praktisk Bound opbevaringspose – Perfekt til placere diskret i skuffen så du altid nemt kan finde dit yndlingslegetøj frem.

Fantastiske Fordele: 

  • Kinky og frækt design.
  • Det perfekte redskab til fræk BDSM-leg.
  • Lavet i holdbare materialer.
  • Velcro-lukning – gør det supernemt.
  • Gør det svært for brugeren at bevæge sig.
  • Perfekt til par, der elsker hede dominanslege.

Information

Mærke: Bound
Farve: Rød og sort
God til: Begge
Størrelse: Længde: 46 cm
Bredde: 5 cm
Halsbånd: Omkreds: 61 cm
Bredde: 5 cm
Manchetter: Omkreds: 33 cm
Bredde: 5 cm
Vægt: 140 gram
Materiale: Metal og plys

1 anmeldelse af Bound Body Restraints Harness Sæt

  1. Sabrina

    Virkelig lækkert sæt til BDSM elskere, det var nemt at justere sættet til legen. Vi har prøvet det både foran og bagpå og begge ting kan helt sikkert anbefales.

Tilføj en anmeldelse af varen