CalExotics Colt XXXL Pumper Buttplug

489,00 kr.

Oppustelig anal plug fra CalExotics.

Kun 4 tilbage på lager

Vi anbefaler

✔️ Bestil inden 16:00 - Levering i morgen (Hverdage)
✔️ 100% diskret levering
✔️ Fragt fra 25,- Gratis over 499 Kr.
✔️ ★ ★ ★ ★ ★ Trustpilot
✔️ E-mærket shopping

Fleksibel anal plug til dig 

Denne enestående anal plug giver superstørrelse med en oppustelig krop. Let at klemme og forbliver endda oppustet, når slangen løsnes.

For at pumpe din ekstase op, skal du blot fastgøre slangen og pumpe. Når du har nået den ønskede størrelse, holder sonden sin størrelse, selv når slangen fjernes, og hurtigluftudløserknappen giver mulighed for forsigtig udluftning og fjernelse.

Den smidige silikonsonde har den perfekte fleksibilitet til at bøje og bevæge sig naturligt med din krop. Den kraftige sugekop er perfekt til kreativ anal håndfri leg – placer den blot på en plan flade – så er du klar!

Vi anbefaler, at du benytter en vandbaseret glidecreme sammen med dette produkt for den mest behagelige oplevelse. Husk at rengøre dit produkt før og efter brug med varmt vand, sæbe og eventuelt et renseprodukt til sexlegetøj for det mest hygiejniske resultat.

Bemærk, at inden oppustning måler pluggen: 13.25 cm x 3.75 cm.

Fantastiske Fordele: 

  • Perfekt til dine behov.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Kan brugt håndfrit.
  • Med sugekop.

Specifikationer

Mærke: CalExotic
Farve: Sort
God til: Mand/Kvinde
Længde: 16 cm
Diameter: 4 cm
Vandtæt: Ja
Materiale: Silikone, ABS

Pleje & vedligehold

Du rengører dit sexlegetøj ved at anvende et rengøringsmiddel særligt fremstillet til sexlegetøj. Hos Private Play anbefaler vi at anvende f.eks Private Play Luksus sexlegetøj rengøring som er enkelt og hurtigt at bruge! Skyl legetøjet i lunken vand og tør overskydende vand af bagefter. Spray rensemidlet på og lad produktet lufttørre, eller tør af med en tør ren klud. Derefter er produktet klar til brug igen. På denne måde holder du hygiejnen i top og produktet vil holde i mange år frem.

Se alt rengøring af sexlegetøj.

Hvordan opbevarer jeg den?

Beskyt dit sexlegetøj og undgå at de ligger tæt sammen, så holder de længere. Opbevar dem i en lille satin pose eller lignende. Se vores udvalg af opbevaringsposer til sexlegetøj.

Husk Glidecreme

Gå ikke ned på brug af glidecreme. Det giver en fantastisk oplevelse ved brug af sexlegetøj og ved samleje. Brug f.eks Private Play Vandbaseret Glidecreme der er perfekt til sexlegetøj, latexfri kondomer og ved samleje. Ved Anal stimulation et det et must at anvende glidecreme – se hele udvalget af anal glidecreme