Bound Flogger med Glas Dildo

239,00 kr.

Forkæl eller straf din partner med Bound Flogger med Glas Dildo – den perfekte flogger, der kombinerer nydelse og smerte i én.

På lager

Perfekt tilkøb:

✔️  E-mærket dansk webshop
✔️  100% diskret levering
✔️  Fri fragt over 499 Kr.  
✔️  5 ★  på Trustpilot

Multifunktionel nydelse – Bound Flogger med Glas Dildo

Nydelse og sensuel smerte kombineret i et produkt; mød Bound Flogger med Glas Dildo. Dette luksuriøse sexlegetøj giver dig mulighed for både at kunne straffe og belønne din udkårne.

Floggeren er lavet af blødt og smidigt læder, der giver dig mulighed for at udforske verdenen af sansepirrende smerte og nydelse. De blide slag med floggeren kan bruges til at opbygge spænding og intensiverer dine intime øjeblikke.

I bunden finder du den flotte glas dildo, der er skabt med omhu og er perfekt til målrettet, dyb og skøn G-punkts eller prostatastimulering. Dildoen er lavet af kvalitetsglas, der er kropssikkert, hypoallergenisk og let at rengøre. Dildoen har desuden en længde på 16 cm, mens kuglen, der sidder i bunden af skaftet, har en diameter på 4 cm.

Glæd dig til at prøve denne fantastiske flogger, der kombinerer funktion og æstetik. Desuden er denne flogger fra Bound by Private Play velegnet til både begyndere og erfarne brugere inden for BDSM.

Fantastiske Fordele: 

  • Floggerpisk til intens BDSM-leg.
  • Glasdildo i bunden – perfekt til pirrende stimulation.
  • Kan bruges af både mænd og kvinder.
  • Perfekt til intime dominanslege.
  • Nem at rengøre efter brug.

Information

Mærke: Bound
Farve: Sort og transparent
God til: Begge
Længde pisk: 32 cm
Længde dildo: 16 cm
Størrelse kugle: 4 cm
Vægt: 450 gram
Materiale: Faux læder og metal